YΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ !!! (2-1)

Υπάρχει Θεός !
Θα ήταν κρίμα και αδικία αν αυτός ο απολαυστικός Άρης δεν έπαιρνε τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να καταστρέψει και να εγκληματίσει εις βάρος του ποδοσφαίρου.
Αυτός είναι ο Άρης που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι του !
Ομάδα με πάθος,αγωνιστική διάθεση,τσαμπουκά ,δύναμη και όλα τα συστατικά που μπορεί να υπάρχουν για να μπορέσει να πλασαριστεί στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη,τον μοναδικό πλέον στόχο που έχει απομείνει.
Η στατιστική και οι αριθμοί λένε την αλήθεια για τον αποψινό αγώνα.
20 τελικές προσπάθειες,20 κόρνερ,63% κατοχής μπάλας και 400 (!) πάσες συνάπτουν το πάζλ του αποψινού Άρη.
Σκόρερ και για τα δύο τέρματα του Άρη ο Νέρι Καστίγιο που συνεχίζει σε ξέφρενους ρυθμούς σκοράροντας,παίζοντας ομαδικά και δημιουργώντας το παιχνίδι των "κιτρίνων".
Ο Λεβαδειακός ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ από το...πουθενά στο 5' με τον Σουμπίνιο σε μια φάση που ούτε ο ίδιος ο Παράσχος να περίμενε ότι θα εξελιχθεί.
Από 'κει και πέρα ο αγωνιστικός μονόλογος του Άρη συνεχίστηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού με τους "κίτρινους" να είναι στη κυριολεξία καταιγιστικοί.
Ευκαιρίες αμέτρητες.
Αν τις καταγράψουμε θα...χάσουμε τη μπάλα,όπως την έχασαν και οι παίκτες του Λεβαδειακού.
Το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Άρη να είναι άτυχος σε πολλές περιπτώσεις και τον διαιτητή Θάνo να "πνίγει" σε 3 περιπτώσεις πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη και η πίεση καρποφόρησε στο 50' με τον Νέρι Καστίγιο να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία της άμυνας του Λεβαδειακού και να διαμορφώνει με άψογο πλασέ το 1-1.
Το επιθετικό κρεσέντο για τους ποδοσφαιριστές του Μασάδο συνεχίστηκε με τον Άρη να μην χαλαρώνει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.
Οι τελικές προσπάθειες διαδέχονταν η μία την άλλη με τον Άρη όμως να είναι άτυχος σε πολλές περιπτώσεις και τον Λεβαδειακό να είναι "ταμπουρωμένος" στην άμυνα του.
Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 89' με πρωταγωνιστή και πάλι τον Καστίγιο ο οποίος βρέθηκε τη κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο και με δυνατό σούτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα λυτρώνοντας τον κόσμο του Άρη που βρέθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" παρά το δριμύ ψύχος.
Στα 4 τελευταία λεπτά ο διαιτητής Θάνος "έσπρωξε" την ομάδα της Λειβαδιάς στα καρέ του Άρη με 3 σφυρίγματα που δεν σφυρίζονται ούτε στα σεμινάρια της διαιτησίας...
Κανένας όμως δε μπορούσε να "κλέψει" τη νίκη από τον αποψινό εξαιρετικό Άρη!
2-1 αντί 8-1...

Άρης: Βελλίδης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Φατί, Καπετάνος(46’ Τριανταφυλλάκος - 90’+ Κανούλας), Νέτο, Ακόστα, Ουμπίντες, Καστίγιο.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Τομάς, Μουλόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Σουμπίνιο(71’ Πόποβιτς), Κοιλιάρας(61’ Ναπολεόνι), Φαβάλι, Βασιλείου(85’ Βιανά).

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger