Εκπληκτικό άρθρο στο Super3.gr !!

Eκπληκτικό πραγματικά το άρθρο ενός αναγνώστη οπαδού του Άρη μέσα στο επίσημο site του Super3
Ίσως το μοναδικό "λάθος" του φίλου σε ολόκληρο το άρθρο είναι ότι ο Super3 δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος σύνδεσμος του Άρη...
Είναι ο μεγαλύτερος σε ολόκληρη την Ελλάδα!
----------------------------------------------

Η δόξα και το χρήμα μπορεί να δίνονται ως ευχές αλλά σε πολλές περιπτώσεις στην πράξη μετατρέπονται σε κατάρες! Κάποια από τα χαρίσματα που μπορεί να δώσει ο Θεός σε έναν θνητό είναι η εργατικότητα, το έμφυτο ταλέντο και η φυσική ομορφιά. Δεν μπορεί όμως να φωτίσει κάποιον, με μόρφωση, με μετριοπάθεια και με ήθος. Αυτά είναι αξίες που δίνονται και καλλιεργούνται μέσα στον θεσμό της οικογένειας ή του γενικότερου κύκλου που μας περιβάλλει.

Έτσι λοιπόν, όσα χαρίσματα και να μας δώσει ο Θεός το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το πώς είναι ο καθένας διατεθειμένος να τα χρησιμοποιήσει. Όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με 2 τρόπους. Με τον καλό ή με τον… κακό! Η μικρή αυτή εισαγωγή είναι απλά η αφετηρία των σκέψεών μου για τον Μιχάλη Σηφάκη.

Ένα παιδί που είχε όλα τα φόντα για να μεγαλουργήσει. Καλός αθλητής και εργατικός με πολύ ταλέντο. Δυστυχώς όμως, αντιλαμβάνομαι πως η έπαρση και η αλαζονεία κυρίευσαν το μυαλό του ή απλά εξωτερίκευσαν αυτά που τόσο καιρό κρατούσε θαμμένα ο ντροπαλός του εαυτός. Όλα αυτά που αυτοί που έπρεπε, δεν φρόντισαν ή δεν μπόρεσαν να του τα διδάξουν σε μικρότερη ηλικία.

Δεν είναι δύσκολο, κάποιος που από πολύ νεαρή ηλικία απολαμβάνει δόξα, χρήματα και καθολικό θαυμασμό από το αντίθετο φύλο να μετατραπεί σε ένα ον που φαντασιώνεται τον εαυτό του ως Θεό και ηδονίζεται μπροστά σε έναν καθρέφτη. Κάπως έτσι είναι Μιχαλάκη η περίπτωσή σου…

Όπως θα φαντάζεσαι είμαι ένας από αυτούς που επικρότησαν την ανακοίνωση του SUPER 3. Την επικρότησα γιατί:

Εδώ και 4 μήνες, βλέπω τον ΑΡΗ, την 5η με τα μεγαλύτερα έξοδα σε μισθοδοσίες παιχτών από τις 16 ομάδες της SuperLeαgue να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού προσφέροντας θέαμα χείριστης ποιότητας. Τα έσοδα του ΑΡΗ στο σύνολό τους προέρχονται από τον κόσμο του (ακόμη και τα τηλεοπτικά και οι διαφημίσεις).

Με το αισχρό θέαμα και την αισχρή πορεία του ΑΡΗ στις φετινές διοργανώσεις το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου που συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου, ανήκει στους οργανωμένους του οπαδούς. Εκτός αν νομίζεις ότι η… οικογένεια με αυτήν την πορεία θα έρθει να σε χειροκροτήσει (εδώ γελάμε). Εκτός αν έχεις την εντύπωση, ότι τα 50 κοριτσάκια που πιθανότατα να αυνανίζονται με το γλυκό σου προσωπάκι, θα πληρώσουν τον μισθό σου…

Όχι Μιχαλάκη… Ο κόσμος με την παρουσία του στο γήπεδο θα σε πληρώσει! Τέσσερις μήνες υπομονής δεν είναι λίγοι. Αν δεν έρθει ένα ισχυρό σοκ η ομάδα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε δύσκολα μονοπάτια (το μαθηματική αν σε μπερδεύει αφαίρεσέ το – στο να πιάνεις μπάλες εξάλλου ειδικεύεσαι).

Δεν μπορείς να λες ότι όσοι επικροτούν αυτήν την ανακοίνωση δεν στηρίζουν τον ΑΡΗ. Γιατί πολύ απλά, αυτοί είναι σε κάθε παιχνίδι στην κερκίδα. Πολύ πριν από εσένα και για πολύ μετά από εσένα.

ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ, ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ. Αυτοί είναι που ταξίδεψαν μέχρι την Κέρκυρα, δίνοντας σε δύσκολους καιρούς (που να ξέρεις από αυτά) ένα σεβαστό χρηματικό αντίτιμο ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ.

Μετά λοιπόν από ακόμη μία ήττα – ντροπή, ο SUPER 3 είπε δυο λόγια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στους ποδοσφαιριστές που επί τέσσερις μήνες τους στηρίζει και με πολύ ευγενικό τρόπο τους ζητάει να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Στους ποδοσφαιριστές που ανήκει – ξαναλέω – η 5η υψηλότερη θέση στα έξοδα μισθοδοσίας από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος και η βαθμολογική της κατάταξη μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα ήταν στην… ζώνη υποβιβασμού.

Τι λόγια; Ας τα δούμε…:

Πεταμένοι: Χρησιμοποιείται για ανθρώπους αποτυχημένους, απαθείς, αργόσχολους. Διαφωνείς Μιχαλάκη; Άδικα σας αποδόθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός; Εκτός αν θεωρείς πως η βαθμολογική θέση του ΑΡΗ οφείλεται στους πετυχημένους του ποδοσφαιριστές.

Τσογλάνι: Νεαρός κακής διαγωγής• παλιόπαιδο, αλήτης. Διαφωνείς Μιχαλάκη; ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ δεν ξέρουν να σέβονται. Οι παίχτες του ΑΡΗ, σεβάστηκαν τον κόσμο; Τον προπονητή; Την διοίκηση;

Κλόουν: καλλιτέχνης του τσίρκου, που με την αστεία του εμφάνιση, το υπερβολικό μακιγιάζ, τις γκάφες και την αδεξιότητά του προκαλεί το γέλιο. Διαφωνείς Μιχαλάκη; Από γκάφες και αδεξιότητα… κομπλέ είμαστε! Αντί λοιπόν να κατεβάσεις την κεφάλα σου που στερείται εξυπνάδας και μόρφωσης και να προσπαθήσεις να κάνεις την αυτοκριτική σου, απειλείς και… μειώνεις τον οργανωμένο κόσμο του ΑΡΗ.


Είπες...: «Ήμουν πολύ χαρούμενος που δεν έπαιξα» (αυτό θα πει πως σου αρέσει η ομαδική δουλειά! Σαν να λες… δεν φέρω ευθύνη).

Αν διάβαζα αυτή την ανακοίνωση δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα» (εννοείς αν έπαιζες… Ενώ δηλαδή είσαι χαρούμενος που δεν έπαιξες επειδή θεωρείς ότι δεν έχεις ευθύνη για τα άσχημα αποτελέσματα, από την άλλη μας… απειλείς!!! Πως δεν ξέρεις πως θα αντιδρούσες αν έπαιζες. Βρε Μιχαλάκη… Πάνε φάε μια παραδοσιακή φασολάδα να μας… λέω εγώ).

Εγώ υπέγραψα συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και όχι με τον SUPER 3 (ο SUPER 3 για την περίπτωση που δεν το γνωρίζεις είναι ο μεγαλύτερος Σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΑΡΗ. Αυτό συνεπάγεται πως αποτελεί και τον καλύτερο πελάτη του ΑΡΗ – μια και μίλησες για συμβόλαιο. Όταν Μιχαλάκη ο καλύτερος πελάτης μιας επιχείρησης ασκεί κριτική για τις υπηρεσίες που προσφέρει ένας υπάλληλος κι εσύ είσαι στη θέση του υπαλλήλου απλά και όμορφα… ακούς και δεν μιλάς. Μόνο η λέξη απολογία πρέπει να υπάρχει στη σκέψη σου. Αυτός που θα αντιμιλήσει απλά δείχνει την κάκιστη διαγωγή που έχει… Πως το είπαμε αυτό λίγο πιο πάνω να δεις;… Μάλλον δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο χαρούμενος που δεν έπαιξες…).

«Οπότε οι υπεύθυνοι αυτής της ανακοίνωσης και όσοι την επικρότησαν για μένα δεν στηρίζουν τον ΑΡΗ (για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις… Που να ξέρει ο SUPER 3, τα 65 στεγασμένα παραρτήματά του και τα περίπου 15.000 μέλη του από στήριξη ομάδας. Πως είναι δυνατόν να αγαπάνε όλοι αυτοί τον ΑΡΗ περισσότερο από εσένα; Πως είναι δυνατόν να στηρίζουν αυτοί τον ΑΡΗ;).

«Δε γίνεται στα 3 χρόνια που είμαι στην ομάδα να φταίνε πάντα οι παίκτες...» (προς τι αυτή η γενίκευση; Πόσοι προπονητές έχουν αλλάξει στην ομάδα και ποιες οι αλλαγές στα διοικητικά πόστα; Πιστεύω τις γνωρίζεις… Που οφείλεται αυτός ο λαϊκισμός Μιχάλη;).

Δεν θα συνεχίσω τον σχολιασμό. Απλά θα γράψω τι σκέφτομαι… καθώς επικρότησα κι εγώ την ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Το καλοκαίρι (2011) που πέρασε, την ώρα που σημαντικές εξελίξεις λάμβαναν χώρα για το μέλλον της Ελλάδας (μεσοπρόθεσμο, αγανακτισμένοι κτλ) κάποιοι θεώρησαν σκόπιμο να δημοσιεύσουν κάποιες συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ. Είτε για να φύγουν τα φώτα από το Σύνταγμα ή για να περάσει ένα σημαντικό σκάνδαλο στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου στη σκιά του Συντάγματος.

Συνομιλίες από το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο. Πολλά ονόματα ακούστηκαν να αναφέρονται στις συνομιλίες, μεταξύ αυτών και του νυν προέδρου το οσφπ. Κάποιοι αποδιοπομπαίοι τράγοι βρέθηκαν, η υπόθεση μπήκε στο χρονοντούλαπο χωρίς πολλές πολλές έρευνες.

Η διοίκηση του ΑΡΗ στην οποία έμμεσα και πολύ έξυπνα επιτίθεσαι με ατάκες του τύπου «εγώ υπέγραψα συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και όχι με τον SUPER 3», «δε γίνεται στα 3 χρόνια που είμαι στην ομάδα να φταίνε πάντα οι παίκτες», «θα έλεγα “ναι” για το καλό όλων. Δεν έγινε καν πρόταση! Στεναχωρήθηκα. Περίμενα μία διαφορετική συμπεριφορά. Εκείνη την περίοδο, επαναλαμβάνω. Πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο και τις δηλώσεις μου είχαμε κάνει μία συζήτηση με τον πρόεδρο, έχοντας διαπιστώσει κάποια σημάδια στον ΑΡΗ που έδειχναν πως η ομάδα ασθμαίνει. Δεν υπήρχε υγεία στα αποδυτήρια και δεν λειτουργούσαμε όπως αξίζει στην ιστορία της ομάδας, αλλά...», ήταν απούσα από αυτές τις συνομιλίες. Απουσίαζε ακόμη και η αναφορά της!

Η διοίκηση του ΑΡΗ εκλέγεται μέσα από το θεσμό της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Η Λέσχη είναι ανοιχτή και έχει τη στήριξη και τη συμμετοχή όλων των οπαδών του ΑΡΗ, οργανωμένων και μη. Πολλοί, από το παρασκήνιο που ανέφερα λίγο πριν, θα επιθυμούσαν στον ΑΡΗ μία διοίκηση που να μην εκλέγεται αλλά να… διορίζεται ώστε να συνεργάζεται με στόχο την εξυπηρέτηση προσώπων και σίγουρα όχι των συμφερόντων της ομάδας μας.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την επίτευξη αυτού του σκοπού είναι η ανάπτυξη φημολογίας που θα βλάψει την Λέσχη Φίλων ΑΡΗ.

1: Συνδέεται η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ (λογικό αφού η διοίκηση της ΠΑΕ εκλέγεται από την Λέσχη).

2: Συνδέεται η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ με τον SUPER 3.

3: Διοικεί ο SUPER 3 την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.


Έτσι λοιπόν, ο κόσμος του ΑΡΗ, βομβαρδισμένος από τα παπαγαλάκια που τρέφουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και από δηλώσεις πρωτοκλασάτων αθλητών που έχουν απήχηση στο κοινό, αντί να συσπειρωθεί στη Λέσχη αρέσκεται να λέει πως διοικεί ο SUPER 3 ή τουλάχιστον κάπως έτσι είναι η ευτυχής κατάληξη στα όνειρα του παρασκηνίου.

Πιστεύω Σηφάκη πως κάποιος σου τα υπαγόρευσε αυτά που είπες. Σε χρησιμοποιούν στα παραμύθια τους για να φτιάξεις το δικό σου… Κάπου εδώ θα κλείσω με την ατάκα…

- Τυχαίο;

- Δεν νομίζω…!

Με υγ1 την ειδησιογραφία του Goal 9/1/12.

«Εξελίξεις με Σηφάκη

Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις και στο μεταγραφικό μέτωπο για τους “ερυθρόλευκους” και όλα δείχνουν ότι οι πρωταθλητές θα προχωρήσουν σε κίνηση για την ολοκλήρωση τουλάχιστον μιας μεταγραφής. Προτεραιότητα για την ομάδα του λιμανιού παραμένει η απόκτηση τερματοφύλακα και ο Μιχάλης Σηφάκης είναι σε πρώτο πλάνο.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι μέσα στις προσεχείς μέρες θα γίνει μια νέα επαφή της διοίκησης των Πειραιωτών με την πλευρά του διεθνούς τερματοφύλακα. Αν σε αυτή τη νέα επαφή διαφανεί πρόθεση του Σηφάκη να υπογράψει μ’ ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ το χρόνο, τότε ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Χ.Ε.

  σε κιτρινόμαυρο εδώ 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger