Αλεξανδρής: «Είμαστε Αρειανοί»

Εμφανώς ικανοποιημένος με την πρώτη νίκη του Άρη στο Last 16 του Eurocup, επί της Βιλερμπάν, ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.
Ο «Τίγρης» τόνισε πως η ομάδα του είναι μία «γροθιά», πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο των παικτών του.
«Περάσαμε δύσκολα από κάποιες ήττες που δεν έπρεπε να έρθουν. Αλλά σήμερα παρά τις απουσίες η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Είμαστε ένα επιτελείο με τους συνεργάτες μου και με το προσωπικό που είναι κοντά στην ομάδα, είμαστε μια γροθιά που έχουμε πάρει τα παιδιά και τα δουλεύουμε καθημερινά.
Σήμερα από τα 11 παιδιά οι 6 ήταν ρούκι. Από όλη αυτή τη δουλειά φαίνεται ότι από τέτοια υλικά χτίζονται τα όνειρα γιατί εμείς έχουμε όνειρα γι` αυτή την ομάδα. Ο Άρης έχει δυνατό background από πίσω. Εγώ και οι συνεργάτες μου ήμασταν συγκινημένοι από την συμπαράσταση του κόσμου. Χρειάζεται υπομονή για να κάνουμε πραγματικότητα όλα όσα έχουμε στο μυαλό μας και πρέπει να δείξουμε κατανόηση.
Η δυναμικότητα των προπονήσεων έχει πέσει αρκετά λόγω των απουσιών. Τα παιδιά σήμερα έκαναν καταπληκτική εμφάνιση, έβγαλαν ενέργεια και κάλυψαν τις απουσίες, με αποτέλεσμα να πάρουν μια νίκη που μας κρατάει ζωντανούς στην Ευρώπη. Το Σάββατο έχουμε παιχνίδι με τη Δράμα και πρέπει να το κερδίσουμε, παρά την κόπωση, και την Τρίτη να τα παίξουμε όλα για την ευρωπαϊκή μας παρουσία. Όλα είναι πιθανά. Εμείς θα προετοιμάζουμε την ομάδα να αντέξει στην πίεση», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.
Αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει και το κλίμα που έχουν δημιουργήσει, σχολίασε: «Δεν έχει σχέση το πως είμαστε στις προσωπικές μας σχέσεις και πάνω στη δουλειά. Μετά από τις δηλώσεις υπάρχει μια ομαλοποίηση των πραγμάτων, δεν θέλουμε να δίνουμε αφορμή για σχόλια κι έχουν ξεπεραστεί.
Μεσολάβησε και η συνάντησή μου με τον πρόεδρο και είπαμε ότι κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια που κάνουμε αυτή τη χρονιά».
Για το εάν θα γίνει κάποια μεταγραφική ενίσχυση στην ομάδα του: «Κάναμε εισηγήσεις κι εγώ και οι συνεργάτες μου.
Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Το ένα είναι το θέμα του Τζέιμς και το σωματείο πρέπει να δικαιωθεί με οποιαδήποτε μορφή είτε οικονομική, είτε οτιδήποτε και κατά δεύτερο υπάρχει και μία δέσμευση ότι προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές εφόσον υπάρχει απαγόρευση από τη FIBA.
Αυτό το διαχειρίζεται ο πρόεδρος, ίσως κάποια στιγμή αλλάξει και μπορέσουμε να πάρουμε παίκτες.
Είδατε ότι είμαστε αρκετά καλοί στο να προετοιμάσουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα και να το πάρουμε.
Είναι δύσκολο να παίξουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα γιατί υπάρχουν τραυματισμοί και κόπωση, αλλά να ξέρετε ότι η προσπάθεια γίνεται από όλους μας».
Και κατέληξε: «Από την αρχή της χρονιάς, επειδή είμαστε Αρειανοί και ο Αρειανός είναι φιλόδοξος και θέλει κάθε χρόνο να γεύεται την επιτυχία, είπαμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά οικονομικής εξυγίανσης.
Εμείς κοιτάμε λίγο πιο μακριά και όχι κοντόφθαλμα. Πήραμε παιδιά, τα δουλεύουμε καθημερινά και περιμένουμε να ανθίσουν. Υπομονή υπάρχει και όλοι θα πάρουν ευκαιρίες. Ο στόχος είναι να φτιάξουμε έναν πυρήνα παιδιών που θα κρατήσει για τα επόμενα χρόνια».
πηγή : sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger