Super Καστίγιο- "Ντου" για πεντάδα !! (vid)

Πρίν λίγο καιρό είχε βρεθεί στο "στρόχαστρο" των οπαδών του Άρη για το ντεφορμάρισμα του,τις αδικαιολόγητες κόκκινες κάρτες αλλά και για την συμπεριφορά του στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό όπου αντικατάσταθηκε πηγαίνοντας κατευθείαν στα αποδυτήρια.
Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.
Ο λόγος για τον Νέρι Καστίγιο που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας,ειδικά μετά τη φυγή του Μίχαλ Πρόμπιερζ βοηθώντας στα μέγιστα τον Άρη τις τελευταίες αγωνιστικές.
Τα 5 γκολ έφτασε ο Μεξικανός στο πρωτάθλημα (+1 στο κύπελλο) και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι τελευταίοι 9 βαθμοί στις νίκες με ΠΑΣ Γιάννινα,Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό προήλθαν από τα πόδια του Καστίγιο.
Ένα γκολ με Γιάννινα,δύο με Δόξα και άλλα δύο με Λεβαδειακό ο Καστίγιο είναι μπροστά και οδηγεί τον Άρη εκ του ασφαλούς.
Για να μην αδικήσουμε φυσικά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές,ο Άρης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξε συνολικά όχι μόνο θετικά στοιχεία και σημάδια βελτίωσης αλλά και πλούσιες αρετές ώριμου και ποιοτικού ποδοσφαίρου.
Οι "κίτρινοι" σε συνδυασμό με τις ήττες του Ατρόμητου και Ξάνθης πλησίασαν ακόμη περισσότερο στη προνομιούχο πεντάδα υπολείποντας πλέον μόλις 4 βαθμούς.
Αυτό καθιστά και τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα του Άρη στη Ξάνθη ιδιαίτερα κρίσιμο και "κομβικό" σταυροδρόμι.


ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1 19η Αγ. 2011-2012 Nery... από JohnAris1914

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger