Στον τελικό η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο Ανφιλντ με την Μάντσεστερ Σίτι στον επαναληπτικό ημιτελικό για το Carling Cup και με τη νίκη που είχε πάρει (1-0) στο πρώτο παιχνίδι στο Ετιχαντ προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Κάρντιφ στις 26 Φεβρουαρίου στο Γουέμπλεϊ.
Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ με ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ πέφτοντας στο έδαφος, έδωσε τέτοια φάλτσα στην μπάλα που αναπαύτηκε στο παραθυράκι του Ρέινα, με την Μάντσεστερ Σίτι να κάνει το 0-1 στο 31ο λεπτό.
Ωστόσο, η Λίβερπουλ ισοφάρισε πριν βγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 40', όταν ο Αγκερ σούταρε με την μπάλα να σταματά στο χέρι του Ρίτσαρντς και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. 
Ο Στίβεν Τζέραρντ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1.
Οι "Πολίτες" πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 67' όταν ο Τζέκο έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα μετά την παράλληλη μπαλιά του Κολάροφ και έκανε το 1-2!
Τελικά οι "κόκκινοι" έφτασαν στην ισοφάριση στο 75' με τον Μπέλαμι, ο οποίος άλλαξε καταπληκτικά την μπάλα με τον Τζόνσον, ελευθερώθηκε και πλάσαρε ψύχραιμα από κοντά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στον τελικό κόντρα στην Κάρντιφ.
Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόσνον, Ενρίκε, Άγκερ, Σκρτελ, Τζέραρντ, Χέντερσον, Ντάουνινγκ, Άνταμ, Κάουτ (91' Κάρολ), Μπέλαμι (88' Κέλι).
Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Κολάροφ, Σάβιτς (46' Αγουέρο), Μπάρι, Νασρί, Σίλβα, Ντε Γιονγκ (78' Τζόνσον), Τζέκο.
πηγή : sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger