Στη FIBA η Παρτιζάν για τον Τζέιμς

Αποφασισμένοι να τραβήξουν την υπόθεση με τον Αρη στα άκρα είναι στην Παρτιζάν, ούτως ώστε να καταφέρουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ντόμινικ Τζέιμς.
Ο αμερικάνος γκαρντ ανήκει στον Αρη, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης του οφείλει χρήματα και ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα πατώντας πάνω σε αυτές τις οφειλές.
Ο Τζέιμς εδώ και κάποιες μέρες προπονείται με την Παρτιζάν, με την οποία έχει συμφωνήσει για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά ο Αρης δεν στέλνει στην σερβική ομάδα τα απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Γεγονός, που όπως όλα δείχνουν οδηγούν τις δύο ομάδες στα άκρα, αφού οι σέρβοι είναι αποφασισμένοι να καταγγείλουν την υπόθεση στη FIBA για να κάνουν δικό τους τον Τζέιμς.
"Αύριο, Τρίτη, λήγει η προθεσμία του Άρη να στείλει τα χαρτιά. Προφανώς δεν πρόκειται να τα στείλει και έτσι θα προσφύγουμε στη FIBA. Ελπίζω τα πράγματα να εξελιχθούν θετικά και να αποφασίσει υπέρ ημών", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ντράγκαν Τόντοριτς, στον Τύπο της Σερβίας.
πηγή : sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger