Γκουαρντιόλα : «Θα είναι ευχαρίστηση να έχεις δείπνο με τον Μουρίνιο»

Μεγάλος προπονητής δε θεωρείται μόνο αυτός μόνο που προπονεί την ομάδα του σωστά,κοουτσάρει άψογα μέσα στο γήπεδο ή φέρνει θετικά αποτελέσματα.
Μεγάλος προπονητής θεωρείται και αυτός που στο εξωαγωνιστικό κομμάτι είναι κύριος και τζέντλεμαν.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει πάρει την ταυτότητα του Ζοσέ Μουρίνιο καθώς στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις μετράει 6 νίκες
3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.
Στις καθιερωμένες δηλώσεις του ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Πέπε και την άσχημη ενέργεια του απέναντι στον Μέσι παρακαλώντας τους φίλους της ομάδας να μην τον υποδεχτούν με άσχημο τρόπο.
Τόνισε ότι η ομάδα του δε πρέπει να επαναπαυτεί,ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δειπνήσει μια μέρα με τον σημερινό του αντίπαλο Ζοσε Μουρίνιο...!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα :
«Θα δείτε δύο σπουδαίες ομάδες να προσφέρουν ένα πολύ καλό σόου.Τα άλλα δεν έχουν σημασία.Ελάτε να διασκεδάσετε,να μας υποστηρίξετε και να ξεχάσετε τα υπόλοιπα.
Όλος ο κόσμος μας παρακολουθεί και πρέπει να δείξουμε ότι μιλάμε με ποδόσφαιρο.Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι,δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.
Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.Δεν νομίζω ότι οι Καταλανοί πιστεύουν ότι αύριο (σ.σ Τετάρτη) θα έχουμε μία εύκολη νίκη απέναντι στη Ρεάλ.
Ούτε οι παίκτες το πιστεύουν αυτό,το έχουν άλλωστε αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν.Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας αντίπαλος που προκαλεί φόβο. 
Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε.Δεν μπορεί κανείς να νομίζει ότι έχουμε προκριθεί,η Ρεάλ είναι η χειρότερη αντίπαλος που θα μπορούσαμε να βρούμε στο δρόμο μας.
Θα προσπαθήσουν να περιπλέξουν τα πράγματα και για να πάρουμε την πρόκριση
θα χρειαστεί να επιτεθούμε και να αμυνθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
Εχω τη διαίσθηση ότι η Ρεάλ θα πετύχει ένα γκολ,οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και εμείς.
Εάν προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα του πρώτου ματς θα μας νικήσουν.
Εμείς θα πρέπει να παίξουμε γρήγορα.Εάν είσαι γρήγορος,έχει γρήγορες μεταβιβάσεις και αποφεύγεις την επαφή,τόσο το καλύτερο».
Tέλος,σε ερώτηση του για αν θα δειπνούσε με τον Μουρίνιο απάντησε :
«Αυτό θα γίνει σίγουρα κάποια ημέρα,όταν δεν θα είμαστε πια προπονητές.Θα είναι ευχαρίστηση να έχεις δείπνο με τον Μουρίνιο».
Aναμφίβολα μεγάλες δηλώσεις από έναν μεγάλο προπονητή.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger