"Ύποπτο" άρθρο κατά του Αυτοκράτορα Άρη !!!

Μετά λύπης διαβάσαμε ένα ολόκληρο άρθρο στο gazzeta.gr να εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν τον Αυτοκράτορα Άρη στη πλήρη απαξίωση και αφανισμό τη τελευταία δεκαετία.
Διαβάζοντας το μπορεί κάποιος να διακρίνει ορισμένες αλήθειες,αλλά στο ύφος που κυμαίνεται με δόσεις ειρωνίας και σχόλια χλευασμού,μάλλον θεωρείται "ύποπτο" έτοιμο να δώσει δικαίωμα για τροφή.
Και μόνο που δεν κατανομάζει τον Άρη σαν τη καταστροφή της δεκαετίας είναι από μόνο του ύποπτο...
Κανένας δεν αμφισβητεί ότι στον Άρη γίνανε λάθη από τη διοίκηση Δαμιανίδη και τους ανθρώπους που
την στελεχώνουν.
Κανένας δεν μπορεί να πεί ότι εδώ και χρόνια στον μοασκετικό Άρη όλα είναι ρόδινα και με το μαγικό ραβδάκι κινούνται όλα στην εντέλεια.
Εσείς που υπογράφετε όμως το συγκεκριμένο άρθρο δε θα έπρεπε να μιλάτε με στοιχεία,να ονομάσετε τους υπεύθυνους,αυτούς που έφεραν τον Άρη εδώ που βρίσκεται ;
Αόριστα και με μπόλικη παπαρολογία γαρνιρισμένη με χυμό μπανανόφλουδας όλοι κρίνονται και εσείς προλάβατε ήδη να κρίνετε πολλά στέλνοντας την ομάδα που έβαλε στο σπίτι κάθε Έλληνα στη Β'Εθνική !
Κ.Παπανδρέου πιάσατε στο στόμα σας τον Λαό του Άρη,που μάλλον έχετε μαύρα μεσάνυχτα για το τί έκανε σαν Λαός,που αν δεν υπήρχε όντως τώρα θα βρίσκονταν στη Β'Εθνική.
Γράψατε για χρέη τα οποία δημιουργηθήκαν από το πουθενά...
Πείτε μας εσείς ότι ο Άρης αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα ενώ όλα στην Ελλάδα κυλάνε ομαλά.
Δεν υπάρχει οικονομική κρίση κατά την...κρίση σας...
Ο Άρης αποτελεί και αυτός κομμάτι της ιστορίας αυτής της χώρας που βρίσκεται ανάμεσα στον κυκεώνα των οικονομικών προβλημάτων.
ΙΚΑ,ΦΠΑ,χρωστούμενα...
Το 80% των Ελλήνων καταχρεωθήκε τη τελευταία δεκαετία,αλλά για εσάς φταίει η κακή διαχείρηση της διοίκησης του Άρη και ο κόσμος του.
Και τέλος,ξεχάσατε να γράψετε ότι οι δύο μεγάλοι "δήθεν" της Αθήνας καταστρέψανε αυτό που έχτισε τόσα χρόνια ο Άρης με τη παρουσία του.
Καταστρέψανε ολόκληρο το άθλημα,αλλά γι'αυτό δεν έχετε μελάνι για να το γράψετε...
Κρίμα που πιάσατε στο στόμα σας τεράστιους αθλητές όπως οι ΜάκΑντου,Σολοθάμπαλ και Ντακουρί που αντίπαλοι στον μεγάλο Νίκο Γκάλη σας έδωσαν το δικαίωμα να "βγείτε από τη σπηλιά σας" και είκοσι χρόνια αργότερα να πετάτε λάσπη.
Μάλλον είστε πολύ μικρός για να πιάσετε στο στόμα σας,τον αιμοδότη του Συλλόγου που δεν είναι άλλος από τον περήφανο κόσμο του !!!
Το..."λαμπερό" άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger