Έφτυσε τον Επστάιν ο Μπόλονι

Ο εκνευρισμός του προπονητή του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, μετά τον αποκλεισμό του "δικεφάλου" από τον Ατρόμητο, ήταν διάχυτος μετά την λήξη του αγώνα.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ατρόμητου ο Ρουμάνος τεχνικός επιτέθηκε φραστικά εντός των αποδυτηρίων της Τούμπας στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Περιστερίο, Ντένις Επστάιν, και μάλιστα τον έφτυσε. Οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν και τα πνεύματα ηρέμησαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπόλονι διαψεύδει το περιστατικό.
Ο Γιώργος Δώνης τόνισε σχετικά: «Θα ήθελα να σταθώ σε ένα γεγονός που με λυπεί ιδιαίτερα. Θα πρέπει πάνω από όλα οι ξένοι προπονητές να σέβονται το ψωμί που τρώνε στην Ελλάδα και ειδικά όταν είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ και πρεσβεύεις αυτή την ιστορία. Απαιτώ από τον Μπόλονι να ζητήσει συγγνώμη από τον Επστάιν για αυτό που έκανε στην φυσούνα, τον έφτυσε και πήγε να τον χτυπήσει».
Η απάντηση του Μπόλονι στον Γιώργο Δώνη: «Εγώ να απολογηθώ σε ποιόν ; Δεν είμαι υποκριτής. Αλλά δεν δέχομαι μαθήματα συμπεριφοράς από κανέναν. Δεν μου αρέσει όταν υποφέρουμε, όταν ήμαστε εκνευρισμένοι και λυπημένοι, οι άλλοι και οποιοσδήποτε να έρχονται και να το παίζουν ευγενικοί μαζί μας. Τα ίδια συναισθήματα, το να είσαι ευγενικός δεν είναι καλό. Δεν τα είδα από τη πλευρά τους στη περίπτωση του πέναλτι που προσπάθησαν να ρίξουν όλη τη πίεση στον διαιτητή, κάτι που φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είδα πριν από 2-3 εβδομάδες, τους ίδιους ευγενικούς παίκτες να έρχονται στα αποδυτήρια μας όταν τους κερδίσαμε. Δεν δέχομαι μαθήματα συμπεριφοράς, αλλά δεν είμαι υποκριτής. Αναγνωρίζω πως έχουν καλή ομάδα και ένα καλό προπονητή».
πηγή : pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger