Παραιτείται ο Ζαγοράκης;

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο παραίτησης του Θόδωρου Ζαγοράκη από την προεδρία της ΠΑΕ.
Ο Ζαγοράκης στο χθεσινοβραδινό άτυπο διοικητικό συμβούλιο, που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες επανέλαβε πολλές φορές στους συνεργάτες του τη φράση: «Δεν πάει άλλο».
Ο διχασμός της κερκίδας και οι εις βάρος του αποδοκιμασίες, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι σχέσεις του με σημαντικό κομμάτι των οργανωμένων φιλάθλων έχουν ραγίσει, ωθούν τον Ζαγοράκη εκτός ΠΑΟΚ.
«Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να ενώσω και όχι να διχάσω», έλεγε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο διοικητικό συμβούλιο
Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα αναλάβει την επόμενη μέρα.
Το σύνολο της οικογένειας του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι το πρόσωπο που μπορεί και θα ήταν καλό να διαδεχτεί τον Ζαγοράκη εφόσον αυτός παραιτηθεί είναι ο Ζήσης Βρύζας. 
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ όμως έχει τόνισε και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου και στους οργανωμένους οπαδούς ότι «η συμφωνία με τον Θόδωρο είναι να προχωρήσουμε μαζί».
Οι επαφές και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν λογικά σήμερα και δεν αποκλείεται να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις ώστε να επανέλθει- όσο είναι αυτό δυνατό- η ηρεμία στις τάξεις του «δικεφάλου».
πηγή woop.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger