Η Ρεάλ άργησε να σκοράρει και η Μπάρτσα προκρίθηκε

Ματς αντάξιο της φήμης του έγινε στο «Καμπ Νου», όπου Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με τους Καταλανούς να παίρνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. 
Οι «μπλαουγκράνα» πήραν στο πρόωτο ημίχρονο προβάδισμα 2-0 και όλα έδειχναν  ότι είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους, σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο ματς μέσα στο «Μπερναμπέου». 
Η Ρεάλ όμως πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή και λίγο έλειψε να καταφέρει, καθώς ισοφάρισε σε 2-2 και ήθελε ένα γκολ για να προκριθεί. Τελικά δεν τα κατάφερε και η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε πολύ καλά το ματς με 5 ευκαιρίες μέχρι το 27', αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και το πλήρωσε. 
Στις τρεις τελικές προσπάθειες που είχε η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ήταν γκολ των Πέδρο στο 43' και Ντάνι Άλβες στο 45'+3.
Στο 54' ο Σέρχιο Ράμος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίντο με κοντινή κεφαλιά, αλλά δεν υπήρξε γκολ, καθώς είχε πρώτα κάνει φάουλ στον Ντάνι Άλβες.
Στο 68' ο Κριστιάνο Ρονάλντο μείωσε σε 2-1 μετά από πάσα του Μεσούτ Εζίλ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρίμ Μπενζεμά ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 88' η Ρεάλ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Σέρχιο Ράμος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ σε διεκδίκηση κεφαλιά με τον Μπουσκέτς και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (30' Πέδρο), Φάμπρεγκας (70' Τιάγκο Αλκάνταρα), Μέσι, Αλέξις Σάντσες (78' Μαστσεράνο).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Λασανά Ντιαρά (52' Γκρανέρο), Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ, Κακά (61' Καγεχόν), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (61' Μπενζεμά).
πηγή : in.gr
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης 


Barcelona vs Real Madrid 2:2 HIGHLIGHTS (Copa... από maidb7abc

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger