Μουρίνιο : «Σ'αρέσει να γ....ς τους επαγγελματίες» !!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τον αποκλεισμό από τη Μπαρτσελόνα στο χθεσινό el clasico τα...έψαλλε στον διαιτητή της αναμέτρησης σε έντονο ύφος λέγοντας του : «Σ'αρέσει να γ....ς τους επαγγελματίες» !!
Τα σφυρίγματα του ρέφερι προκάλεσαν ουκ ολίγες φορές την οργή του πάγκου της "Βασίλισσας" και ο Μουρίνιο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη στολίζοντας τον διαιτητή με αρκετά...γαλλικά.
Όπως αναφέρει το δημοσιεύμα της ισπανικής ιστοσελίδας mundodeportivo.com ο Μουρίνιο πρωταγωνίστησε σε ένα ατυχές περιστατικό με τον διατητή Φερνάντο Τεϊξέιρα Βιτιένες.
Ο Πορτογάλος προπονητής μετά τον αγώνα ντυμένος με πολιτικά ρούχα κατευθύνθηκε στο χώρο που σταθμεύουν τα οχήματα τους οι διαιτητές και τους περίμενε εκεί,μιας και γνωρίζει πολύ καλά τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Μπαρτσελόνα.
Εκεί,μολίς εμφανίστηκαν ο Τεϊξέιρα και οι βοηθοί τους επιτέθηκε φραστικά ο Μουρίνιο παρά το γεγονός ότι λίγο νωρίτερα στη συνέντευξη τύπου είχε ήδη εκφράσει τα παράπονα του γι'αυτούς.

σχόλιο : Πάντως παράπονα έχουν και οι δύο ομάδες από τον συγκεκριμένο διαιτητή καθώς πολλές φορές έμοιαζε να είναι εκτός τόπου και χρόνου,αφήνοντας το παιχνίδι να έχει αρκετές σκληρές φάσεις αφού δε μπορούσε να επιβληθεί με τη παρουσία του σε κανέναν από τους 22 ποδοσφαιριστές.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger