Ψηφίζουμε Νέρι !!

Μεγάλη "μάχη" σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα για τον υποψήφιο MVP της αγωνιστικής μεταξύ του Νέρι Καστίγιο και του Λαζάρ!
Όπως βλέπετε ο Καστίγιο ήδη προηγείται με μόλις 0,02% σύμφωνα με τη τελευταία ενημέρωση.
Ίσως η δική σου ψήφος καθορίσει και το τελικό  αποτέλεσμα.
Μπες και 'συ στη σελίδα της Novasports στο facebook,πάτα like και ψήφισε ΕΔΩ
Δικαίωμα έχει ο καθένας να πατήσει μέχρι 3 φορές

Αναλυτικά :
MVP 1 Μάριο Μπρέσκα: Ο Σλοβάκος επιθετικός του Αστέρα ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του στην πρώτη νίκη των Αρκάδων, 1-0 επί του Ατρόμητου, στο πρωτάθλημα.

MVP 2 Νέρι Καστίγιο: Ο Μεξικανός ηγήθηκε της ανατροπής του Άρη επί του Λεβαδειακού με 2-1 πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.

MVP 3 Koστίν Λαζάρ: Ο Ρουμάνος ήταν από τους πρωτεργάτες της εκτός έδρας νίκης του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ...

GOAL 1 Γιάννης Φετφατζίδης: Ο παίκτης του Ολυμπιακού έκλεισε με ιδανικό τρόπο το σκορ στο ματς με τον Εργοτέλη που έληξε με 3-0. Σουτ από μακριά στην αριστερή πάνω γωνία του Κυριακίδη,

GOAL 2 Σουμπίνιο: Ο βραζιλιάνος του Λεβαδειακού με προσωπική ενέργεια και εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη, με τους «κίτρινους»¨να παίρνουν τελικά τη νίκη με 2-1.

GOAL 3 Γιώργος Γεωργιάδης: Πολύ όμορφο γκολ του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ που άνοιξε το σκορ στο Ολυμπιακό Στάδιο στο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ με σουτ από αριστερά στην απέναντι γωνία του Αραμπατζή.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger