Η «αλητεία» σε όλο της το μεγαλείο ! (vid)

Ο αιώνια ευνοημένος Ολυμπιακός (και όχι μόνο αυτός) «φωνάζει» για τη διαιτησία που του στέρησε βαθμο/ούς στον αγώνα με τη Ξάνθη μη καταλογίζοντας πέναλτι στην ανατροπή του Τοροσίδη.
Η χαιδεμένη ομάδα του Πειραιά που «ποντάρει» όλα αυτά τα χρόνια στην εύνοια της διαιτησίας και κατακτάει πέτσινους τίτλους από την εποχή ακόμα των Κοσκωτά,Σαλιαρέλη,Κόκκαλη αλλά και παλιότερων προέδρων.
Πρόεδροι με μεγάλη ισχύ και επιρροή στην ίδια μας την κοινωνία με τα πλούτη και τη δύναμη να ασκούν πιέσεις σε Ομοσπονδίες,Επιτροπές Διιατησίας και όλα τα κυκλώματα που περιστοιχίζουν το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η εποχή Μαρινάκη στη προεδρία του Ολυμπιακού δεν άλλαξε τα κεκτημένα σε σχέση με τους προηγούμενους «προκατόχους» του.
Η «χούντα» της ομάδα του Πειραιά ζεί και βασιλεύει και όταν μερικοί «επαναστάτες» αποφασίζουν να παίξουν 50%-50% τον κατακτητή,ιδού τα αποτελέσματα...
Το αίσχος και η ποδοσφαιρική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο και όχι μονάχα μια στιγμή έξαρσης!
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μας,με τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας Βασίλη Τοροσίδη να επιδίδεται σε μια άνευ όρου λεκτική επίθεση απέναντι στους διαιτητές.
Άραγε υπάρχει πιθανότητα το συγκεκριμένο βίντεο-ντοκουμέντο να πάει στα γραφεία της Ομοσπονδίας ή στον Αθλητικό Εισαγγελέα (αν υπάρχει) και να επιβληθεί ανάλογη τιμωρία ;
Μάλλον πολλά ζητάμε ε ;;;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger