Δεύτερή συνεχόμενη νίκη η Ντόρτμουντ (3-1)

Τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο γερμανικό πρωτάθλημα πήρε η Ντόρτμουντ η οποία επικράτησε 3-1 της Γκρόιτερ Φιρτ στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ».
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Ντόρτμουντ συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην Μπουντεσλίγκα, επικρατώντας 3-1 της Γκρόιτερ Φιρτ, μειώνοντας από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Ο Λεβαντόφσκι, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές. Μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ με τον Στιμπερ στο 5’ να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Πολωνός επιθετικός, απάντησε άμεσα και δέκα λεπτά αργότερα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.
Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Γκέτσε στο 42’ κάνοντας το 3-1. Αυτή, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Ντόρτμουντ την ώρα που η Γκρόιτερ αγνοεί την επιτυχία στα τελευταία της επτά.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκουντόγκαν (73’ Γκρόσγκροϊτς), Μπέντερ, Μπλατζικόφσκι (83΄Λάιτνερ), Γκέτσε (66’ Ρόις), Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι
ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Γκρεν, Νέριγκ, Σόμπιχ, Μαβράι, Σμίντγκαλ, Φέρστνερ, Ζίλνερ (82΄ Νότε), Στίμπερ, Πριμπ, Σαραρέρ, Αζέμι (73’ Εντού).

onsports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger