Υπό παραίτηση η διοικούσα


Αδοξο τέλος θα έχει, όπως όλα δείχνουν η θητεία της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Αρης, δηλαδή, των κ.κ Κατσιαούνη, Λαμπριάκου, Στεφανίδη και Ζαμπέτα.  
Μετά το μεσημεριανό τελεσίγραφο της ΚΜΑ «ή σχηματίστε διοίκηση Πρωτοδικείου ή παραιτηθείτε», η επιλογή του δεύτερου δρόμου είναι η μοναδική τους κατεύθυνση, δεδομένου πως έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε επίσημο διορισμένο σχήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr  την Τετάρτη το μεσημέρι θα μεταβούν για τελευταία φορά στα γραφεία της οδού Αλκμήνης, προκειμένου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, εκδίδοντας αμέσως μετά, επίσημη ανακοίνωση.
Τι σημαίνουν ολ΄ αυτά; Προφανώς ότι «παγώνει», προς το παρών τουλάχιστον, η αναζήτηση προπονητή, όπως και όλα τα παράλληλα θέματα, αγωνιστικού σχεδιασμού, που έτρεχε η συγκεκριμένη διοίκηση.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα ασχολείται από εδώ και στο εξής με τα ζητήματα αυτά; Ένα από τα μέλη της διοικούσας, ο Αλέκος Κατσιαούνης,  έχει κάνει γνωστή την πρόθεσή του να συνεχίσει να βοηθά στο αγωνιστικό τμήμα (εφόσον του ζητηθεί), ως εξωτερικός συνεργάτης μιας ενδεχόμενης διοίκησης Πρωτοδικείου. 
Θα χρειαστεί, όμως και τη βοήθεια του Σταύρου Λαμπριάκου, όπως αφήνει να εννοηθεί.
Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τον Αρη, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο..   
novasports.gr 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger