Με Ντόρτμουντ στον Παράδεισο!

Η ζωή του στέρησε το χαμόγελο, του γύρισε την πλάτη, ωστόσο ο 9χρονος Γενς πριν φύγει για την γειτονιά των αγγέλων, έζησε την αληθινή αγάπη. Η Ντόρτμουντ θα τον συντροφεύει αιώνια!
Η Γερμανία λύγισε... Η μοίρα το θέλησε να κοπεί το νήμα της ζωής του Γενς Πασκάλ μόλις στα εννέα του χρόνια, χτυπημένος από την επάρατη νόσο! Ο όγκος στον εγκέφαλο νίκησε τον μικρό, όμως πρόλαβε να ζήσει την αληθινή αγάπη της ζωής του.
Ποιος είπε λοιπόν πως η μπάλα δεν κάνει θαύματα, δεν κάνει τη ζωή ενός ανθρώπου καλύτερη; Ο Γενς παρά την άνιση μάχη που έδινε μήνες κατάφερνε να έχει σύμμαχο τη στρογγυλή θεά και ειδικότερα τη Ντόρτμουντ. 
Η Μπορούσια ήταν ο παιδικός του έρωτας, οι νίκες της ομάδας τον έκαναν ευτυχισμένο και οι παίκτες του Κλοπ τον συντρόφευαν στα εφιαλτικά και μοναχικά του βράδια στο νοσοκομείο. Η επιθυμία του πριν φύγει για τη γειτονιά των αγγέλων ήταν μια και μοναδική, το φέρετρο να έχει το λογότυπο της Ντόρτμουντ!
Μπορεί λοιπόν η επιθυμία του 9χρονου Γενς μετά τον θάνατό του τον Μάιο να συγκλόνισε τη Γερμανία, ωστόσο η η θρησκευτική κοινότητα στάθηκε απέναντι του! Ναι, δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση ο πέτρινος τάφος του να έχει ένα ποδοσφαιρικό σύμβολο και η μπάλα που είχε τοποθετηθεί ενοχλούσαν... 
Μετά από πολύμηνη διαμάχη και τον κόσμο να έχει ξεσηκωθεί, η επιθυμία του Γενς είναι πλέον αληθινή, το σήμα της Ντόρτμουντ θα τοποθετηθεί στον πέτρινο τάφο του, όμως θα φύγει η μπάλα... Η καθολική εκκλησία έπειτα από συνάντηση με την οικογένεια δέχθηκε την επιθυμία και τα χαμόγελα των γονιών πήραν λίγο από τον πόνο τους.
«Η αληθινή αγάπη» είναι οι λέξεις που χαράχτηκαν, ενώ πάνω από το σήμα της Μπορούσια, θα υπάρχει και ένα περιστέρι που θα συμβολίζει την ειρήνη! 
gazzeta.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger