«Μαχαιριά» από Σηφάκη !

Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Άρης ζητώντας την "κατάρριψη" της πρωτόδικης απόφασης στην δικαστική διαμάχη με τον Μιχάλη Σηφάκη, πράγμα που σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς υποχρεούνται να καταβάλλουν στον διεθνή τερματοφύλακα το ποσό του 1.000.000 ευρώ!Από το συγκεκριμένο ποσό, μόλις οι 188.000 ευρώ ανταποκρίνονται στο συμβόλαιο του παίκτη, καθώς το υπόλοιπο ποσό είναι αυτό της ρήτρας. Πρωτόδικα, είχε δικαιωθεί ο Κρητικός τερματοφύλακας και ο Άρης κατέθεσε έφεση, ελπίζοντας στην δικαίωσή του σε δεύτερο βαθμό.

Ωστόσο, η Επιτροπή Εφέσεων με ψήφους 3-2 απέρριψε την έφεση του Άρη, μη δεχόμενη τον ισχυρισμό της ΠΑΕ, η οποία είχε υποστηρίξει ότι η προστατευόμενη περίοδος δεν θα έπρεπε να ισχύσει στη περίπτωση του Σηφάκη.

Στον Άρη, σκοπεύουν να καταφύγουν στο CAS ελπίζοντας την ανατροπή των δεδομένων, αλλά είναι βέβαιο ότι θα έρθουν σε επαφή και με τη πλευρά του παίκτη. Εξάλλου, μετά την συγκεκριμένη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, ο Σηφάκης γίνεται από τους μεγαλύτερους πιστωτές της ΠΑΕ Άρης.

sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger