Το νέο «στολίδι» της Μπαρτσελόνα!

Τα σχέδια για την κατασκευή του νέου «Καμπ Νου» έφερε στην δημοσιότητα η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι με στόχο να αποφευχθεί η μετεγκατάσταση το νέο στάδιο θα μπορούσε να γίνει στην ίδια περιοχή.

Ενδεχόμενη αλλαγή στη φυσική έδρα της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να βάλει σε μπελάδες τους «μπλαουγράνα» με πιθανά τεχνικά προβλήματα και τον φόβο της απόρριψης εταιρειών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν από την ολοκλήρωση των αλλαγών, η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα δεν θα χρειαστεί να ψάξει για νέα έδρα και η μόνη τροποποίηση που θα χρειαστεί να γίνει θα αφορά στο αριθμό των καθισμάτων και στην προσέλευση θεατών. 

Η σημαντικότερη μετατροπή όπως φανερώνει το σχέδιου του νέου σταδίου αφορά την οροφή, με το υπάρχον γήπεδο να αλλάζει εξ' ολοκλήρου σε αυτόν τον τομέα.
Σύμφωνα με τις απαιτήσεις τις εποχής, στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου θα υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα, ξενοδοχεία, αμφιθέατρα και μαγαζιά για τις εμπορικές χρήσεις του συλλόγου.
Η νέα έδρα της «Μπάρτσα» θα συμφωνεί με τους κανονισμούς της νέας τεχνολογίας, η οποία εκμεταλλεύεται την ηλιακή ενέργεια θα είναι προς όφελος της ομάδας. 
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger