Πάνοπλος εν όψει ΠΑΣ

Στην ευχάριστη θέση να μην έχει κανένα νέο αγωνιστικό πρόβλημα είναι το τεχνικό δίδυμο των «κιτρίνων», μετά και τις επιστροφές των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Οι Νίκος Πασσιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής είδαν τους Γιάννη Γιαννιώτα και Ερωτόκριτο Νταμαρλή να επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς προβλήματα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με την Εθνική Ελπίδων, ενώ ήδη υπολόγιζαν και στους Κώστα Καζναφέρη, Νταβίντ Αγκάνθο και Νούνο Κοέλιο οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (17/11) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Από την εν λόγω αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Δημήτρης Ασλανίδης, καθώς και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς προσαγωγούς, αλλά και οι Ρούμπεν Πουλίδο και Ανδρέας Ηρακλής οι οποίοι προπονούνται ατομικά το τελευταίο διάστημα, ανεβάζοντας ωστόσο ρυθμούς σταδιακά.
Αξίζει να σημειωθεί πως η προπόνηση του Άρη την Πέμπτη (15/11) έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υπό το φως των προβολέων και το τεχνικό δίδυμο των «κίτρινων» έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές τους να παρουσιαστούν έτοιμοι κόντρα στους Ηπειρώτες. 
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής (16/11) στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.
onsports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger