Έχασε έδαφος η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ δεν εκμεταλλεύθηκε την υπεροχή που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τη Φορτούνα, έμεινε στο 1-1 και έχασε την ευκαιρία να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της "Αλιάνζ". 
Ήττα της Σάλκε από το Αμβούργο με 3-1.
Οι πρωταθλητές είχαν τον έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος και όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο πολύ ενέτειναν την πίεσή τους προς τα καρέ του Γκίεφερ. Ο τελευταίος επενέβη σωτήρια σε δύο σουτ του Ρόις (στο 36' και το 38'), ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο εκπληκτικό βολ-πλανέ του Μπλαστσικόφσκι στο 43ο λεπτό. 

Το δεύτερο ημίχρονο είχε άγρια ομορφιά, αφού η Ντόρτμουντ δεν φρόντισε να καθαρίσει το ματς και το πλήρωσε. Στο 47' ο Γκίεφερ εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Μπλαστσικόφσκι, ενώ στο 57' ο Ίλσε εμπόδισε άθελά του τον Ρέισινγκερ να σκοράρει! Ο τελευταίος επιχείρησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας του Βάιντενφελερ, αλλά το κεφάλι του συμπαίκτη του στάθηκε εμπόδιο.
Είκοσι λεπτά αργότερα, όμως, κανένας αντίπαλος και κανένας... συμπαίκτης δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Ράισινγκερ, η κεφαλιά του οποίου πλήγωσε αφάνταστα τον Γίργκεν Κλοπ. Ο τελευταίος ήλπιζε ότι η ομάδα του θα κάνει το 4Χ4 και θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της "Αλιάνζ", ωστόσο ούτε η αποβολή του Παούρεβιτς στο 87' άλλαξε τη διαμορφωθείσα κατάσταση.
contra.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger