Αποφασισμένος να καταρρίψει τα ρεκόρ ο Ρούνεϊ

Οι θρυλικές επιδόσεις του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και με αυτή της εθνικής Αγγλίας, απειλούνται και «δράστης» δεν είναι άλλος από τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να καταρρίψει τα ρεκόρ του παλαίμαχου άσου. 

Ο Ρούνεϊ δεν αγωνίστηκε στο ματς της Αγγλίας με τη Σουηδία και έτσι έχασε την ευκαιρία να μειώσει περισσότερο τη διαφορά του από τον Τσάρλτον, όσον αφορά τα γκολ με το εθνόσημο στο στήθος.
Αυτή την στιγμή, 17 τέρματα χωρίζουν τους δύο Άγγλους, με τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ να έχει 32 ενώ 64 είναι η διαφορά στα γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».
«Ο Σερ Μπόμπι έχει και τα δύο ρεκόρ, άρα για μένα είναι μεγάλη πρόκληση το να το καταρρίψω. Είναι θρύλος και πραγματικά με συγκλονίζει η ιδέα πως θα μπορέσω να σπάσω τα ρεκόρ του», τόνισε ο Ρούνεϊ στο περιοδικό «Shortlist». Μάλιστα, ο 27χρονος άσος δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για αρκετό καιρό ακόμη, χωρίς να αποκλείει αυτό το διάστημα να είναι ακόμη και 10 χρόνια!
england365.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger