Προβληματισμός...

Η άσχημη ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα, σε συνδυασμό με την βαθμολογική κατρακύλα της ομάδας, έναν μόλις βαθμό πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη, έχει επιφέρει βαθύ προβληματισμό και ανησυχία στους ανθρώπους του Άρη
Βλέποντας κανείς το πρόγραμμα, μέχρι το τέλος του α΄ γύρου, διαπιστώνει πως μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα. Ο Άρης, εώς το φινάλε του ημερολογιακού έτους, αντιμετωπίζει κατά σειρά Πανθρακικό (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και Ξάνθη (εντός). 
Ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να μην περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα και καυτά ντέρμπι, όμως στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και με βάση την πίεση που υπάρχει από την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή, φαντάζει βουνό.
Η αρχή πρέπει να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στην Κομοτηνή. Οι κίτρινοι, δια στόματος Νίκου Πασιαλή, καλούνται να καλύψουν εκεί την «χασούρα» με τον ΠΑΣ και το βάρος θα πέσει σε αυτόν τον τομέα όλη την εβδομάδα. Στο πως, δηλαδή, θα προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί η ομάδα, προκειμένου να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος στη Θράκη.
Το μυαλό της τεχνικής ηγεσίας των κιτρίνων, τριβελίζει η ιδέα της αλλαγής κάποιων πραγμάτων, ώστε εντός γηπέδου ο Άρης να θυμίσει το συγκρότημα που παρουσιάστηκε στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. 
Το θέμα αλλαγής της αγωνιστικής τακτικής, έθεσε πρώτος ο Νούνο Κοέλιο, μιλώντας στη NOVA. Θυμηθείτε, τι δήλωσε: «Να δούμε τα πραγματικά δεδομένα, κατά τα οποία κάναμε καλές εμφανίσεις με τους λεγόμενους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος, άρα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αλλά πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν είναι ντροπή να παίξουμε με πιο αμυντική τακτική για να παλέψουμε τα παιχνίδια. 
Να περιμένουμε τον αντίπαλο και είμαι σίγουρος ότι όταν θα αρχίσουν να έρχονται οι βαθμοί θα είμαστε καλύτεροι και θα μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά. Δεν είναι ντροπή να καταλάβουμε είτε γιατί δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση, είτε γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή δυνατότητα προς το παρόν, να παίζουμε με πιο αμυντικό τρόπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο ακόμη και στην έδρα μας».
Αναζητείται, λοιπόν, πιο αμυντικογενές σύστημα..
Με αυτά τα λόγια, ως τροφή για σκέψη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη ξεκουράζονται σήμερα. Το ρεπό θα τους βοηθήσει να ηρεμήσουν και να δουν κατάματα την πραγματικότητα. 
Από την Τρίτη το μεσημέρι θα ξεκινήσει η «επιχείρηση Πανθρακικός», στην οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουν και τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, καθώς εκκολάπτεται συμφωνία ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ, η οποία όμως θα πρέπει να επικυρωθεί και από την αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης.
novasports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger