Προβάδισμα ο Αναστασίου, αλλά...

Όπως προκύπτει από τις επαφές που είχαν αργά χθες το βράδυ οι διοικούντες του Άρη, ο προπονητής που έχει το προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, είναι ο Γιάννης Αναστασίου, χωρίς να αποκλείεται αλλαγή δεδομένων μέχρι το απόγευμα.

Στην ΠΑΕ θεωρούν ότι ο Αναστασίου μπορεί να δώσεις λύσεις, καθώς έχει δει την ομάδα αγωνιζόμενη και γνωρίζει κάποια πράγματα για το αγωνιστικό προφίλ της. Αν αυτό το ατού του Αναστασίου είναι ισχυρότερο ως πλεονέκτημα από το μειονέκτημα ότι ουδέποτε έχει καθίσει σε πάγκο ομάδας και δεν έχει νιώσει την πίεση του αποτελέσματος -και ειδικά στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Άρης- είναι κάτι που θα κριθεί εν καιρώ, εφόσον βέβαια ο Αναστασίου πάρει το χρίσμα.

Ο Άρης χρειάζεται κάτι περισσότερο από έναν απλό προπονητή. Πρέπει να βρει τον άνθρωπο που θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να σηκώσουν κεφάλι, να τους "υπενθυμίσει" σε ποιον σύλλογο αγωνίζονται, να διαχειριστεί, όπως προαναφέραμε, την αφόρητη πίεση της έλλειψης βαθμών. Είναι αυτός ο προπονητής ο Γιάννης Αναστασίου; Αν τον επιλέξει ο Άρης, θα το μάθουμε σύντομα. 
thesporters.com

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger