Δυο μήνες εκτός ο Πουλίδο !

Ο Ρούμπεν Πουλίδο δεν θα επιστρέψει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη, καθώς το χθεσινό υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι δεν έχει υποχωρήσει το αιμάτωμα στη γάμπα του δεξιού του ποδιού.

Ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται να συνεχίσει να ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας του υπό την επίβλεψη του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, ενώ το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην ενεργό δράση στις αρχές Φεβρουαρίου του 2013. 
Ακόμα, οι Δημήτρης Μπουγιουκλής και Νίκος Πασιαλής φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Γιαννιώτα (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) για την αναμέτρηση της Δευτέρας. Ο νεαρός Δημήτρης Σουνάς θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επιθετικής γραμμής, με τον Γκέσιο να παίζει από αριστερά και τον Αγκάνθο στην κορυφή.
Διατηρούν το 4-3-3 και στη Κομοτηνή
Οι Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής θα κάνουν στη σημερινή προπόνηση τις τελικές τους δοκιμές εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού της Δευτέρας με τον Πανθρακικό. Το τεχνικό δίδυμο του Άρη φαίνεται, πάντως, ότι θα παρατάξει και πάλι την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 αλλά και αλλαγές στα πρόσωπα, όπως για παράδειγμα ο Γιαννίτσης που θα πάρει τη θέση του Παντίδου στο κέντρο της άμυνας.
Σε ό,τι αφορά τις σκέψεις για να «οπισθοχωρήσει» ο Καζναφέρης στη δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής, πολλά θα κριθούν από το αν τελικά θα βρίσκεται στη διάθεση των προπονητών του Άρη ο Κώστας Καπετάνος. 
Ο Ελληνας μέσος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το χθεσινό πρόγραμμα εκγύμνασης εξαιτίας ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση.
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger