Τρέχουν για να προλάβουν

Δύο πράγματα μένουν να διευθετηθούν στον Άρη ώστε να εμφανισθεί όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος στην εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής του στο άρθρο 99. 
Τρέχουν οι άνθρωποι της Κοινωνίας Μελών προκειμένου να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου και παράλληλα να πραγματοποιηθεί λεπτομερής καταγραφή των υποχρεώσεων της ΠΑΕ.

Η 11η Ιανουαρίου είναι η καθοριστική ημερομηνία για τους «κίτρινους» αφού εκδικάζεται η αίτηση του συλλόγου και μέχρι τότε θα πρέπει τα δύο αυτά θέματα να έχουν κλείσει. Επιτακτικό αίτημα των νομικών είναι να κλείσει το ζήτημα με τον ορισμό διοίκησης, ενώ η ΚΜΑ προγραμματίζει ραντεβού με υποψήφια μέλη ώστε ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να τεθεί το θέμα προς ψήφιση σε συνεδρίαση του φορέα.


Σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ έναντι ιδιωτών πιστωτών, στόχος είναι να βρεθεί λύση με το 11-12% αυτών, αφού το Δημόσιο εκπροσωπεί πάνω από το 50% και κάπως έτσι συγκεντρώνεται το… «μαγικό» 60% που απαιτείται από το νόμο για να προχωρήσει το θέμα.


Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να προχωρήσουν σε διακανονισμό προτείνοντας «κούρεμα» ύψους 30-50% από τρία έως πέντε χρόνια. Πόσοι και ποιοι θα δεχτούν κάτι τέτοιο μένει να φανεί.

sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger