Δύσκολη η κατάσταση για τη ΚΑΕ Άρης

Ο Λεύτερης Αρβανίτης σήκωσε την κουρτίνα και έδειξε σε όλους την δύσκολη θέση που βρίσκεται η ΚΑΕ Άρης. 
«Δύσκολη» ένας ήπιος χαρακτηρισμός για να μην πούμε την σκληρή αλήθεια και την αναφέρουμε ως «τραγική». Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λεύτερης Αρβανίτης έκανε την πρόγνωση ότι πλησιάζει καταιγίδα κινδύνων για την μεγάλη αγαπημένη όλης της «κίτρινης» οικογένειας. Το θέμα είναι εάν ακούστηκε σε όλους. 
Εάν δεν υπάρξει συστράτευση και βοήθεια όλων των αρειανών δυνάμεων η απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας μπάσκετ δεν θα συνεχιστεί. Για αυτό και η διοίκηση της ΚΑΕ Αρης τρέχει να βρει επιπλέον πόρους προκειμένου να κλείσει τις παλιές ''αμαρτίες'' που κληρονόμησε.  
Η ΚΑΕ Άρης οφείλει σε 37 πρώην αθλητές. Σε άλλους πολλά σε άλλους λιγότερα χρήματα, δεν έχει σημασία πόσα αλλά ότι οφείλει σε 37 αθλητές. Το ακριβές ποσό των οφειλών θα γίνει γνωστό με τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών. Το θέμα είναι ότι ο Αρης χρωστάει και δεν έχει να πληρώσει.  
Από τους οποίους 9 έχουν φτάσει στις δευτεροβάθμια ΕΕΟΔΑΚ. Τουτέστιν πλησιάζουν σοβαροί κίνδυνοι για την ΚΑΕ Άρης και για την ομάδα. Πέρα από τις πτώσεις της εγγυητικής οι «κίτρινοι» κινδυνεύουν και με αφαίρεση βαθμών. Και η φετινή ομάδα δεν αντέχει και πολύ κόψιμο βαθμών. 
Πέντε υποθέσεις στην δευτεροβάθμια Επιτροπή συζητιούνται στις 5 Δεκεμβρίου. Οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης, Φάνης Κουμπούρας, Νίκος Αργυρόπουλος, δέχθηκαν τους διακανονισμούς που τους πρότεινε η νέα διοίκηση ωστόσο από την στιγμή που δεν υπογράφηκε ιδιωτικό συμφωνητικό και δεν είδαν το «χρώμα του χρήματος»συνεχίζουν σε ένδικα μέσα και δεν παραιτούνται των δικαιωμάτων τους. 
Εξαίρεση ο Νίκος Μπάρλος ο οποίος δεν δέχθηκε την πρόταση του Άρη και συνεχίζει την προσφυγή. Και αυτού η υπόθεση συζητιέται στις 5 Δεκεμβρίου στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. 
Για τους αθλητές που έχουν προσφύγει στην FIBA, Γάιος Σκορδίλης, Ααρον Μάιλς, Άντριου Μπετς, πρόσφατα προστέθηκε και ο Μπραιαν Ντανστόν εμποδίζουν την ΚΑΕ Άρης να κάνει μεταγραφές ωστόσο εάν οι «κίτρινοι» συνεχίσουν να διατηρούν παγωμένες τις υποθέσεις, θα υπάρξει κίνδυνος. Ωστόσο εάν θα υπάρξει αυτό θα γίνει από το καλοκαίρι και μετά οπότε αναγκαστικά μπαίνει στη δεύτερη σελίδα της λίστας των υποχρεώσεων. 
basketplus.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger