Ιμπραΐμοβιτς : «Οι Βρετανοί είναι υπερόπτες»

Τα «πυρά» του εναντίον των Άγγλων εξαπέλυσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Σουηδίας με την Αγγλία, στον οποίο ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε και τα 4 γκολ της ομάδας του. 
Ο «Ίμπρα» δήλωσε πως οι Βρετανοί είναι υπερόπτες και δεν αναγνωρίζουν την αξία κανενός ποδοσφαιριστή, αν αυτός δεν έχει αγωνιστεί στο Νησί, θυμίζοντας πως ακόμα και ο Λιονέλ Μέσι έχει αμφισβητηθεί.

Είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τα 4 γκολ που πέτυχε την Τετάρτη εναντίον της Αγγλίας, αλλά κυρίως με το απίστευτο 4ο τέρμα του, κατάφερε για ακόμα μία φορά να βρεθεί στο κέντρο της επικαιρότητας. Η νίκη της Σουηδίας με 4-2 πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού όλοι μιλούσαν για την μοναδική έμπνευση του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν.


Μετά το τέλος του ματς, ο «Ίμπρα» κατάφερε να… τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας και με αυτά που δήλωσε, αφού ήταν ιδιαίτερα καυστικός με τους Άγγλους. «
Για τους Άγγλους, αν παίζεις στην Αγγλία ή αν παίξεις καλά εναντίον τους και σκοράρεις, είσαι καλός παίκτης. Αλλιώς δεν αξίζεις τίποτε. Είναι τόσο υπερόπτες που ακόμα και τον Μέσι αμφισβητούσαν, μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2009. Εκεί πήρε μόνος του το ματς και αναγκάστηκαν να παραδεχτούν την αξία του. Για αυτό το λόγο ήταν όμορφο που πέτυχα τόσα γκολ εναντίον τους», είπε σχεδόν θυμωμένος ο Ιμπραΐμοβιτς.

Στη λίστα με τα 10 ωραιότερα γκολ της χρονιάς που ανακοίνωσε η FIFA δεν συμπεριελήφθη κανένα του Ζλάταν. «
Το είδα και σκέφτηκα πως έπρεπε να πετύχω ένα που να άξιζε να μπει στη λίστα αυτή. Νομίζω πως το κατάφερα, αν και καθυστερημένα», σχολίασε χαμογελώντας ο Σουηδός.

Πώς το κατάφερες, αλήθεια; «
Το γκολ αυτό είναι αποτέλεσμα ταλέντου και τύχης. Αλλά δεν θεωρώ πως είναι το καλύτερο που έχω πετύχει με τη φανέλα της εθνικής μου», απάντησε ο Ιμπραΐμοβιτς.

Να σημειωθεί πως η FIFA άφησε να εννοηθεί πως το καταπληκτικό γκολ του «Ίμπρα» θα συμπεριληφθεί στη λίστα της επόμενης χρονιάς, αφού η ψηφοφορία για τα ωραιότερα γκολ του 2012 είχε ήδη ξεκινήσει όταν ο Σουηδός το σημείωνε. 

sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger