Πασσιαλής : «Χρειαζόμαστε για πολλούς λόγους τη νίκη»

Ο Άρης έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα και κόντρα στον Πανθρακικό την ερχόμενη Δευτέρα, στο ματς που ολοκληρώνει τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, χρειάζεται και θέλει μόνο τη νίκη. 
Αυτό οφείλεται σε διαφορικούς λόγους, όπως επισήμανε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Πασσιαλής, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, συμπληρώνοντας πως το ματς στην Κομοτηνή είναι δύσκολο και πως είναι ακόμα νωρίς για να κριθεί οτιδήποτε, αφού απομένουν πολλά παιχνίδια. 

Αναλυτικά: «Για πολλούς λόγους, θέλουμε να νικήσουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Μετά την ήττα από τα Γιάννενα στην έδρα μας, πάμε στην Κομοτηνή με στόχο να προσθέσουμε τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας, αφενός για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία και να τονωθεί το ηθικό μας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα και αφετέρου για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος πικράθηκε τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την εικόνα μας στον προηγούμενο αγώνα. 

Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα έχει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, όμως είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις και να δείξουμε ότι το ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν μια άσχημη παρένθεση. 

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και οι ισορροπίες είναι λεπτές. Με δύο-τρία καλά αποτελέσματα, μπορείς να βρεθείς ψηλά στη βαθμολογία. Χρειάζεται απ’ όλους υπομονή, πίστη και στήριξη στην ομάδα μας». 

Στα καθαρά αγωνιστικά, το πρόγραμμα του Σαββάτου, περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο. Ο Κώστας Καπετάνος, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, έδωσε το «παρών» στο κανονικό πρόγραμμα. Για την Κυριακή, έχει προγραμματιστεί μεσημεριανή προπόνηση και, στη συνέχεια, θα ανακοινωθεί η αποστολή για τη θρακιώτικη πόλη.

sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger