Φουλ επίθεση με ΠΑΣ

Στις τελευταίες αγωνιστικές, ο Αρης κέρδισε τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητά του, πλέον όμως υποχρεούται να κερδίσει και βαθμούς. Προς αυτή τη κατεύθυνση, η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θεωρείται ότι οι κίτρινοι θα παρατάξουν ότι πιο επιθετικό διαθέτουν.
Στη διάθεση των κ. κ. Πασσιαλή-Μπουγιουκλή θα βρεθούν οι Αγκάνθο, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, σε αντίθεση με τον Πουλίδο του οποίου η επιστροφή προβλέπεται στα μέσα του Δεκέμβρη. Τουλάχιστον οι δύο πρώτοι, προβλέπεται να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα, αφού ο μεν Αγκάνθο θα επιστρέψει στη κορυφή της επίθεσης και ο δε Κοέλιο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Κατά πάσα πιθανότητα, δίπλα του θα έχει τους Παπαστεριανό, Οικονομόπουλο σε μια διάταξη 4-5-1 που φαίνεται ότι ταιριάζει στους Θεσσαλονικείς. Βέβαιη είναι επίσης και η παρουσία του Γιάννη Γιαννιώτα, απλά η πλευρά που θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή του Καζναφέρη. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ο τελευταίος στη δεξιά πλευρά και ο Γιαννιώτας στην αντίστοιχη αριστερή.

Στις σκέψεις του τεχνικού επιτελείου βρίσκεται όμως και η προοπτική χρησιμοποίησης του νεαρού Σουνά στην αριστερή πλευρά και του Γιαννιώτα στην αντίστοιχη δεξιά. Σε ότι αφορά τον Σουνά, δεν υπάρχει αμφιβολία για το ταλέντο του νεαρού, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει ανταποκριθεί στον ρόλο που έχει ανατεθεί. Εντούτοις, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή στον οποίον πιστεύουν οι δύο προπονητές της ομάδας και σκοπεύουν να του δώσουν κι άλλες ευκαιρίες.

Σε ότι αφορά  την αμυντικά γραμμή, στο πλαίσιο των ευκαιριών των νεαρών παικτών, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Γιαννίτσης (αντί του Παντίδος) στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Παπαζαχαρία. Στα άκρα, δεν προβλέπεται να υπάρχουν αλλαγές με τους Ψυχογιό, Μαργαρίτη.

sport.gr
 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger