Ξύλο μεταξύ οπαδών του Παοκ και του Ηρακλή στο πολυτεχνείο του ΑΠΘ

Ακόμα ένα περιστατικό βίας είχαμε το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και την είδηση την αλιεύσαμε από το διαδύκτιο,απορίας άξιο πώς δεν ειπώθηκε από τα ΜΜΕ της πόλης μας...
Το άρθρο δημοσιεύτηκε χθές Σάββατο και αναφορικά γράφει :
"Παρασκευή και 13 χθες βράδυ και σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παοκ και του Ηρακλή στα πανεπιστήμια και πιο
συγκεκριμένα στο πολυτεχνείο σε πάρτι του βιολογικού.
Σύμφωνα με πηγές η αφορμή δόθηκε από 40 περίπου συγκεντρωμένους οπαδούς του Παοκ οι οποίοι επιτέθηκαν σε 2 οπαδούς του Ηρακλή που παραβρέθηκαν στο πάρτι και η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη.
Μισή ώρα αφού τελείωσε το συγκεκριμένο περιστατικό έκαναν την εμφάνιση τους στο πολυτεχνείο 30-40 οπαδοί του Ηρακλή και αφού σπάσανε εντελώς τα τσάμια της εξωτερικής πόρτας,εισέβαλαν και αυτοί στο χώρο του πολυτεχνείου.
Για περίπου ένα τέταρτο ο χώρος του πολυτεχνείου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης και δόθηκαν σκληρές μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των χούλιγκανς.
Στη συνέχεια αποχώρησαν οι οπαδοί του Ηρακλή σαν κύριοι φωνάζοντας δυνατά συνθήματα κατά του Παοκ και χάθηκαν στο περιβάλλοντα χώρο των πανεπιστημίων.
Οι οπαδοί του Παοκ στη συνέχεια επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν για άγνωστο λόγω φοιτητές του βιολογικού,ενώ αναφέρθηκαν και 3 τραυματισμοί.
πηγή : seleo.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger