Διορία από Ουμπίντες

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε τελεσίγραφο στη «κίτρινη» ΠΑΕ ότι θα περιμένει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη να πληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που του οφείλονται και να λάβει εγγυήσεις για τα υπόλοιπα της σεζόν που τελείωσε αλλά και της επόμενης.

Διαφορετικά ο Αργεντινός καταθέσει κι εκείνος προσφυγή μετά τους Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ.


Η
SportDay αναφέρει ότι στον παίκτη οφείλονται περισσότερα από 200.000 ευρώ. Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη κίνηση του Ουμπίντες ενδέχεται να σχετίζεται με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για την απόκτησή του.

Από την πλευρά της, η μεταβατική διοίκηση του Αρη δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα εξαιτίας της έλλειψης ρευστού. Θα προσπαθήσει, όμως, να του δώσει κάποια χρήματα και στον Νέρι Καστίγιο, ο οποίος αξιώνει 190.000 ευρώ προκειμένου να μην καταφύγει και αυτός στη λύση της προσφυγής.


Εν τω μεταξύ, σήμερα ο Αρης θα τεθεί ενώπιον της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών, αφού εκδικάζονται όχι μία, αλλά πέντε υποθέσεις του. Πρόκειται για τις προσφυγές των Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Σηφάκη και Κατίδη που διεκδικούν ποσό που ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ.
πηγή : sport-fm.gr 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger