H επόμενη μέρα της Εθνικής

Μπορεί η Εθνική να μην έχασε τη «μάχη» με την Πολωνία χθες (8/6), ωστόσο μόνο αλώβητη δεν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της. Ο σοβαρός τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου και η αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου υποχρεώνουν τον Σάντος ν’ αλλάξει πλάνα ενόψει της συνέχειας...
Δεν ξεκίνησε με το... δεξί η Εθνική στο Euro, καθώς εκτός από το αποτέλεσμα (και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε το παιχνίδι) η «γαλανόλευκη» θ’ υποχρεωθεί στα επόμενα ματς να παραταχθεί με διαφορετική 11άδα απ’ αυτή που προφανώς είχε στο μυαλό του ο Φερνάντο Σάντος τις προηγούμενες μέρες.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου υποχρεώνει τον Κώστα Κατσουράνη να οπισθοχωρήσει στο κέντρο της άμυνας, ενώ τη θέση δίπλα του, στο παιχνίδι με την Τσεχία (12/6), θα πάρει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Κι αν η περίπτωση του δεύτερου δεν κάνει άνω κάτω την 11άδα, καθώς γι’ αυτή ακριβώς τη θέση υπολογίζει περισσότερο τον ποδοσφαιριστή της Σάλκε ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση του Κατσουράνη. Η θέση η οποία αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι η σημαντικότερη σε κάθε ομάδα και έτσι δημιουργείται ένα πρόβλημα αναφορικά με τον αντικαταστάτη του.
Λογικά τη θέση του Κατσουράνη θα πάρει ο Μάκος, εκτός κι αν μετατοπιστεί εκεί ο Βασίλης Τοροσίδης (ή και ο Μανιάτης) και τη θέση του στη δεξιά πλευρά της άμυνας καλύψει ο Γιάννης Μανιάτης (ή να παραμείνει, τελικά, εκεί ο Τοροσίδης) και τη θέση του εκείνου, ενδεχομένως, ο Φωτάκης.
Υπάρχει βέβαια και η λύση του Μαλεζά, ο οποίος μπορεί ν’ αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και να παίξει ως «6αρι», τελικά, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, όμως δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Αλλαγές θα κάνει σίγουρα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και στην επίθεση, ωστόσο είναι ακόμα άγνωστο ποιοι εκ των Γκέκα, Νίνη και Σαμαρά δεν θα παίξουν. Ο Σάντος θα χρησιμοποιήσει σίγουρα τον Σαλπιγγίδη, ενώ πιθανότητες έχει και ο Φορτούνης. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να δούμε ένα σχήμα με Φορτούνη στην αριστερή πλευρά, Σαλπιγγίδη στην αντίστοιχη δεξιά και Σαμαρά ή Γκέκα στην κορυφή.
Σε ό,τι αφορά στο σημερινό (9/6) πρόγραμμα, η Εθνική θα προπονηθεί στο Λεγκιόνοβο στις 17:00 (18:00 ώρα Ελλάδας). Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους δημοσιογράφους των ελληνικών και ξένων ΜΜΕ.
πηγή : sportaction.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger