Oι τέσσερις αναβολές

Μια στις πέντε προσφυγές εκδικάστηκαν χθες ενώπιον της πρωτοβάθμιας επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών.

Από τις υποθέσεις των Σηφάκη, Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ και Κατίδη συζητήθηκε μόνο η πρώτη, μια και οι υπόλοιπες τέσσερις με αίτημα που κατέθεσε ο δικηγόρος του Αρη, Αργύρης Λίβας, πήραν αναβολή για τις 25 Ιουνίου. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου των Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ, Γιώργου Ζελελίδη που ζήτησε να συζητηθούν κανονικά, αφού έχει ήδη συναινέσει μια φορά σε αναβολή για να βοηθήσει τον Αρη.

Στην ακροαματική διαδικασία για την προσφυγή του Σηφάκη, το σημείο αιχμής ήταν η προστατευόμενη περίοδος και η ρήτρα των 800.000 ευρώ που ζητεί η πλευρά του παίκτη, συν τα 188.000 ευρώ (δεδουλευμένα). Ο δικηγόρος του Αρη υποστήριξε ότι το συμβόλαιο του Σηφάκη υπογράφτηκε το 2008 και ότι τα τρία χρόνια της προστατευόμενης περιόδου για παίκτες κάτω των 28 ετών μετράνε από τότε και όχι το 2009, όπως υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη, χρονιά που υπογράφτηκε επέκταση και τροποποίηση των οικονομικών όρων του συμβολαίου.

Οι «κίτρινοι» εκφράζουν την αισιοδοξία ότι θα δικαιωθούν σε πρώτο βαθμό και θα καταβάλουν μόνο τα δεδουλευμένα στον 28χρονο τερματοφύλακα.

Η αναβολή των υπόλοιπων προσφυγών δίνει τον απαιτούμενο χρόνο στους «κίτρινους» να επιδιώξουν μια νέα προσέγγιση στους παίκτες και κυρίως να βρουν στο μεσοδιάστημα τα χρήματα για να προτείνουν συμβιβασμό.

Νέτο για Ανόρθωση


Αλλος ένας πρώην παίκτης του Αρη ενδέχεται να συνεχίσει στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Ανόρθωση. Πρόκειται για τον Ντάρσι Νέτο που φέρεται να είναι στο στόχαστρο της ομάδας από τη Λάρνακα, που μόλις πριν από λίγες μέρες απέκτησε τον Τόνι Κάλβο. Ο Βραζιλιάνος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους «κίτρινους», αλλά είναι απίθανο να μείνει αφού και πολλά χρήματα του οφείλονται και μεγάλο συμβόλαιο έχει που δεν… αντέχει ο Αρης.
πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger