Περιμένοντας τις αποφάσεις των "4"

Ηταν αναμενόμενο. Ο Αρης δεν είχε επιχειρήματα και κυρίως τα χρήματα προκειμένου να κλείσει σοβαρές υποθέσεις παικτών με μεγάλα συμβόλαια όπως των Καστίγιο, Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ.
Οι προσφυγές της συγκεκριμένης 4άδας εκδικάσθηκαν χθες και σε 48 ώρες ο Αρης αναμένεται να πληροφορηθεί τις αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής. Αυτό που περιμένουν οι «κίτρινοι» δεν είναι αν θα μείνουν ελεύθεροι, πράγμα που θεωρείται δεδομένο, αλλά το ύψος της αποζημίωσης με το οποίο θα επιβαρυνθεί η ΠΑΕ.

Θυμίζουμε, βέβαια, ότι τέθηκε θέμα συμβιβασμού, όμως για να υλοποιηθεί αυτή (περιλαμβάνει αποζημίωση μόνο για τα δεδουλευμένα) απαιτούνται μετρητά και πιο συγκεκριμένα η καταβολή ενός σεβαστού ποσού στον καθέναν από αυτούς.
Σε ό,τι αφορά τον Καστίγιο θυμίζουμε πως κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας 2,15 εκατ. ευρώ μαζί με τη ρήτρα, ενώ η ΠΑΕ Αρης τον είχε απλήρωτο για έναν χρόνο περίπου. Ο Καστίγιο (είχε ετήσιο συμβόλαιο ύψους 540.000 ευρώ στον Αρη) θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό καθώς έχει συμφωνήσει με την Πατσούκα. Ο Φατί (είχε 330.000 ευρώ συμβόλαιο) θα συνεχίσει επίσης την καριέρα του εκτός Ελλάδας, καθώς έχει υπογράψει στην Αζαξιό, ενώ τον διεκδίκησε και η Γιουνγκ Μπόις.

Ο Σανκαρέ (με 220.000 ευρώ συμβόλαιο) φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με δυο ελληνικές ομάδες και πιο συγκεκριμένα τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ενώ ο εκπρόσωπός του τόνιζε ότι έχει στα χέρια του πρόταση και από ομάδα του εξωτερικού. Ο Ντίκο (με 190.000 ευρώ συμβόλαιο πέρσι), φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπόχουμ.
Αυτά τα τέσσερα συμβόλαια επιβάρυναν τον Αρη με ένα ποσό της τάξης του 1,2 εκατ. ευρώ περίπου. Για να αντιληφθεί κάποιος τη διαφορά μεγέθους της περσινής ομάδας με αυτήν που πρόκειται να δημιουργηθεί φέτος αρκεί να τονίσουμε πως το συνολικό μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα κυμαίνεται περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ.
Πλην των τεσσάρων όμως χθες εκδικάσθηκε και η προσφυγή (για 45.000 ευρώ) του Κατίδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μέσω του εκπροσώπου του υποστήριξε μεταξύ άλλων στη διάρκεια της διαδικασίας πως δεν έλαβε το πριμ των 10.000 ευρώ για τον αριθμό συμμετοχών.

Αυτό το επιχείρημα είναι πιθανό να αποτελέσει κριτήριο στην τελική απόφαση με τους εκπροσώπους του Αρη (που προσπάθησαν να αποδείξουν πως η προσφυγή Κατίδη ήταν «καταχρηστική») να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την υπόθεση.
πηγή : sentragoal.gr 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger