Στα χέρια του Λαού του

Η Δευτέρα έφτασε, τα γκισέ ανοίγουν και ο κόσμος του Αρη, καλείται να προσέλθει μαζικά για την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας. 
Στην ουσία καλείται να βοηθήσει (για πολλοστή φορά) την ομάδα να ξεφύγει από το τραγικό οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, βάζοντας τις βάσεις για μια χρονιά, εντελώς διαφορετική από την περυσινή.
Στην πώληση, τουλάχιστον 8 χιλιάδων διαρκείας, ποντάρουν πολλά οι νέοι διοικούντες την ΠΑΕ, καθώς πάνω σε αυτή τη βάση στηρίζουν το σχέδιο σωτηρίας του ποδοσφαιρικού Αρη. Με την εισροή ζεστού χρήματος στα ταμεία της εταιρίας, ευελπιστούν να καλύψουν τις επείγουσες ανάγκες της ομάδας και παράλληλα να προσελκύσουν χορηγούς οι οποίοι βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου, θα θελήσουν να βάλουν και τα δικά τους χρήματα σε μια ενδεχόμενη επένδυση μέσω του Αρη. Αλλωστε όπως λέει και το ρητό: «Το χρήμα, φέρνει χρήμα!».
Για την ιστορία υπενθυμίζουμε τις τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας των κιτρίνων, καθώς και το ότι με την αγορά του ο φίλος του Αρη, γίνεται αυτομάτως και μέλος της Κοινωνίας του συλλόγου ή εφόσον είναι, εξοφλεί την συνδρομή της τρέχουσας ή της επόμενης χρονιάς. Οι τιμές:
Θύρες 1-3: 100 ευρώ
Θύρα 2: 160 ευρώ
Θύρα 9: 230 ευρώ
Θύρα 7: 400 ευρώ
VIP: 1.000 ευρώ
Σουίτες 4 ατόμων: 16.000 ευρώ
Σουίτες 6 ατόμων: 21.000 ευρώ
Σουίτες 8 ατόμων: 24.000 ευρώ
πηγή : novasports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger