Παναρειανή συνάντηση χωρίς ουσία...

Πραγματοποιήθηκε, χωρίς ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά αποτελέσματα, η παναρειανή συνάντηση, μετά τη νέα πρωτοβουλία των βετεράνων, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. 
Παρά τις αισιόδοξες εκτιμήσεις, απείχαν τόσο ο Λάμπρος Γράντας, όσο και ο Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ επιπλέον χρήματα (πέραν αυτών που μάζεψε η επιτροπή σωτηρίας υπό τους Λαμπριάκο και Κατσιαούνη), δεν συγκεντρώθηκαν. 
Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων οι κ.κ Λάμπρος Σκόρδας, Νίκος Βογιατζής, Aγγελος Σπυρίδων, Ντίνος Κούης, Γιάννης Βένος, Κλήμης Γούναρης, Πέτρος Γαβριηλίδης, Ισαάκ Ξανθόπουλος, Βασίλης Φουρλίγκας, Λεωνίδας Μπακούρας, Κώστας Δράμπης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Διονύσης Αριστοτελίδης, Τάσος Δεσύπρης, Σήμης Ηλιάδης, Πάνος Στεφανίδης, Νικήτας Ματθαίου, Νίκος Τσαρούχας, Γ. Σαμολαδάς, Σταύρος Λαμπριάκος, Ηλίας Φίτζιος, Αλέκος Κατσιαούνης, Αντώνης Ζαμπέτας, Νίκος Παπαδόπουλος.
Αυτό που αποφασίστηκε είναι να προταθεί, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Αρη, την Πέμπτη το απόγευμα, η σύσταση ενός ΔΣ το οποίο, πιθανότατα μέσω Πρωτοδικείου, θα οδηγήσει τον Αρη στην επόμενη μέρα. Μάλιστα αναφέρθηκαν και συγκεκριμένα ονόματα τα οποία θα μπορούσαν να το απαρτίζουν, όπως αυτά των κ.κ Ζαμπέτα, Στεφανίδη, ένας εκπρόσωπος από τους βετεράνους και ένας από τον ερασιτέχνη.
Εξετάστηκε επίσης το ενδεχόμενο υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Υστερα απ' όλα αυτά η ΓΣ της Κοινωνίας Μελών, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.    
πηγή : novasports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger