«Καυτή» ατζέντα

Μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς έχουν να αντιμετωπίσουν πήραν χθες τα τρία νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, αφού πραγματοποιήθηκε το πρώτο πολύωρο Δ.Σ.

Ο Αντώνης Ζαμπέτας, που συμμετείχε και στην απερχόμενη διοίκηση, για πολλές ώρες ενημέρωνε τους Παναγιώτη Στεφανίδη, Σταύρο Λαμπριάκο και Αλέκο Κατσιαούνη για τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν και τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Το θέμα που κυριάρχησε στη συνεδρίαση ήταν φυσικά το οικονομικό και οι ενέργειες που θα γίνουν για να βρεθούν χρήματα, αφού το ταμείο είναι... μείον και τα έσοδα που θα προκύψουν από τα διαρκείας δεν επαρκούν. Σύντομα θα ανακοινωθεί η πρόσληψη οικονομικού και εμπορικού διευθυντή, ώστε το εμπορικό κομμάτι να το αναλάβουν οι ειδικοί.


Τη νέα διοίκηση απασχόλησε φυσικά και το αγωνιστικό και ιδιαίτερα το θέμα του προπονητή και της στελέχωσης του ρόστερ, που θα αρχίσει να τρέχει από την Τετάρτη, όταν και θα πάρει απόφαση η Λίγκα για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν. Στο θέμα του προπονητή υπάρχουν δύο τάσεις. Η μία είναι να αναζητηθεί Έλληνας τεχνικός που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και η άλλη να γίνει έρευνα για ξένο τεχνικό, με όρεξη και ικανότητα να δουλεύει με τις μικρές ηλικίες. Όσο για την προσθήκες, έχει γίνει ήδη μια προεργασία που θα πάρει σάρκα και οστά μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά ο αριθμός των ανανεώσεων και των μεταγραφών.


ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Το ευχάριστο είναι ότι το νέο Δ.Σ. πήρε μια γενναία δόση... κουράγιου προς το τέλος της συνεδρίασης, όταν πληροφορήθηκαν ότι η ανταπόκριση των οπαδών του Αρη στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας ήταν ενθαρρυντική, χωρίς πάντως να δοθεί συγκεκριμένος αριθμός.


«Είστε η πρώτη προτεραιότητα»


Την πρώτη τους γνωριμία με δύο από τα νέα μέλη της διοίκησης του Αρη είχαν χθες δύο από τους Έλληνες παίκτες που θα μείνουν και την επόμενη χρονιά.

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και ο Μανόλης Παπαστεριανός πήγαν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να διευθετήσουν κάποια προσωπικά τους ζητήματα και επί τη ευκαιρία μίλησαν για λίγο με τον Παναγιώτη Στεφανίδη και τον Αλέκο Κατσιαούνη που ήταν από το πρωί στην Αλκμήνης.


Οι δύο άνδρες αφού ευχαρίστησαν τους δύο παίκτες για την υπομονή που έχουν κάνει και την επιθυμία τους να παραμείνουν στην ομάδα παρά τα προβλήματα, τους εξήγησαν πώς έχει η κατάσταση και τους μετέφεραν την επιθυμία της νέας διοίκησης να είναι συνεπής απέναντί τους, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη πέρυσι. «Να ξέρετε ότι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκεστε στην ομάδα θα είστε από τις προτεραιότητές μας. Μόλις έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα των οικονομικών θα σας ενημερώσουμε, αλλά να ξέρετε ότι θα προσπαθήσουμε να τηρούμε τις ημερομηνίες και όταν έρχονται χρήματα να πηγαίνουν σε εσάς».

πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger