Προτεραιότητα το οικονομικό και ο προπονητής

Το θέμα προπονητή του Άρη τέθηκε σε μια πρώτη συζήτηση από τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ, το βράδυ της Δευτέρας. 
Η άποψη που βρήκε σύμφωνα όλα τα μέλη του νέου δ.σ. είναι πρώτα απ’ όλα πως πρέπει να γίνει μια επιλογή που θα πληροί δυο συγκεκριμένα κριτήρια. Το πρώτο είναι να κινείται μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια. Το δεύτερο είναι να αφορά άνθρωπο που μπορεί να διαχειριστεί ένα νεανικό ρόστερ. Αν είναι και γνώστης της κατάστασης στην ομάδα και την ελληνική λίγκα, τότε θα είναι ακόμη καλύτερα.

Έτσι σε επίπεδο θεωρητικής προσέγγισης, έπεσαν στο τραπέζι ονόματα ελλήνων τεχνικών που δεν έχουν σήμερα συμβόλαιο, αλλά υπάρχουν και προτάσεις για ξένους προπονητές.

Βασική προτεραιότητα, πάντως, ήταν και παραμένει η οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκίνησε χθες, η ανταπόκριση του κόσμου την πρώτη μέρα, χαρακτηρίστηκε «ικανοποιητική», αλλά ήταν μόνο η αρχή. Για να προβάλλει περισσότερο την προσπάθεια η ΠΑΕ Άρης θα προχωρήσει στην δημιουργία και κυκλοφορία ραδιοφωνικών και ενός τηλεοπτικού σποτ για την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας.

Παράλληλα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μια σειρά ενεργειών για την επαναλειτουργία σε κανονικό ρυθμό των χώρων εστίασης στο γήπεδο από τους οποίους μπορεί να ενισχυθούν τα έσοδα, αλλά και σταδιακά η ενίσχυση του καταστήματος επίσημων ειδών.
πηγή : pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger