Γενική πρόσκληση

Η νέα προσφυγή, αυτή τη φορά από τον Νέρι Καστίγιο, ήρθε να καταδείξει ότι όσο συνεχίζεται η κωλυσιεργία και δεν βρίσκεται λύση στο διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο της ομάδας τόσο πιο θολό φαντάζει το μέλλον για τον Αρη, αφού ένας ένας οι ποδοσφαιριστές ανοίγουν την πόρτα της εξόδου.

Είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και οι Ελληνες παίκτες της ομάδας που έχουν κάνει υπομονή δέχονται αφόρητες πιέσεις από αρκετές ομάδες και περιμένουν ένα... σημάδι ζωής. Τι μπορεί να είναι αυτό; Η διάθεση κάποιων ανθρώπων μέσα από την οικογένεια του Αρη να βγουν μπροστά, να συνεισφέρουν οικονομικά με ένα συμβολικό ποσό ο καθένας, ώστε να κλείσουν κάποιες τρύπες και 1-2 εξ αυτών να δεχτούν να μπουν και στο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει. 


Προς το παρόν από τη συνάντηση της Δευτέρας στο ξενοδοχείο «Porto Palace» με πρωτοβουλία της «ΚΜΑ» δεν φάνηκε να υπάρχει μεγάλη διάθεση για οικονομική συνεισφορά, που είναι και το ζητούμενο, παρά τη θετική ανταπόκριση στην πρόσκληση. Χθες ο πρόεδρος της «ΚΜΑ», Γιάννης Γρανούζης, ήρθε σε επαφή με αρκετούς επιχειρηματίες (όσους ήταν στο πρώτο ραντεβού αλλά και νέα πρόσωπα), προκειμένου σήμερα το βράδυ να πραγματοποιηθεί μια δεύτερη συνάντηση, η οποία είναι πολύ πιθανό να έχει τον χαρακτήρα δημόσιας πρόσκλησης, ώστε αφενός να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, αλλά και να αναδειχθεί το μέγεθος του πρωταθλήματος και η κρισιμότητα της κατάστασης.


Ελπίδα όλων είναι να πειστεί να παραβρεθεί και ο Λάμπρος Γράντας, παράγοντας με μεγάλη οικονομική επιφάνεια που έχει δηλώσει δημόσια ότι θα συνεισφέρει οικονομικά, αρκεί και άλλοι αρειανοί να συμμετάσχουν στο εγχείρημα.

Εν τω μεταξύ χθες πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία της «ΚΜΑ» ειρηνικό συλλαλητήριο περίπου 200 οπαδών του Αρη που ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν τη δυσφορία τους για την καθυστέρηση που παρατηρείται στις εξελίξεις, αλλά να εκφράσουν και τα παράπονά τους προς το Δ.Σ. της «ΚΜΑ» για την απόφασή της αναβάλει για τις 21/6 τη Γ.Σ., από την οποία ζητούσαν να παραιτηθεί.
πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger