«Δένει» τον Ακόστα

Η απόφαση της γενικής συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας, να επιτραπούν τρεις μεταγραφές ποδοσφαιριστών και απεριόριστος αριθμός Ελλήνων παικτών κάτω των 24 ετών στις ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση, έφερε τεράστια ανακούφιση στους ανθρώπους του Αρη, που έβλεπαν το ρόστερ να έχει συρρικνωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό μετά τις προσφυγές από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας.

Πλέον η διοίκηση του Αρη πέφτει με τα... μούτρα στη δουλειά, μια και μέσα σε περίπου 10 μέρες θα πρέπει να προχωρήσει σε μεταγραφές για να αυξήσει τον αριθμό των 13 παικτών που υπάρχουν στο δυναμικό της ομάδας και να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Αρχικός στόχος είναι η συμφωνία με τον νέο προπονητή της ομάδας, με τους Αναστόπουλο και Κατσαβάκη να διατηρούν το προβάδισμα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στον σχεδιασμό που περιλαμβάνει Ελληνα τεχνικό στον πάγκο των «κιτρίνων», τότε ένας από τους δύο θα είναι ο επιλαχών. Σημαντικό, πως αμφότεροι έχουν φυσικά τον Αρη ως πρώτη επιλογή τους.

«ΔΕΝΕΙ» ΤΟΝ ΑΚΟΣΤΑ

Μπορεί το νέο πλάνο της Σούπερ Λίγκας να περιέλαβε ξεχωριστή διάταξη για τους υπό ανανέωση ποδοσφαιριστές, όμως θεωρείται δεδομένο πως οι άνθρωποι του Αρη θα κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μείνει ο Νόε Ακόστα. Ετσι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που κάνει διακοπές στη Μαδρίτη και περιμένει την επίσημη πρόταση από τους «κίτρινους», θα αποτελέσει τη μία από τις τρεις μεταγραφές. Ο ίδιος δήλωσε στο pressaris: «Αισιοδοξώ πως θα φτάσουμε σε συμφωνία. Δεν νομίζω, άλλωστε, ότι θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε σημείο επαφής με τον Αρη. Για κάθε ποδοσφαιριστή θα ήταν σημαντικό να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει σε μια ομάδα σαν τον Αρη. Κι εγώ φυσικά θα ήθελα να γίνω ηγέτης στο νέο Αρη και να βοηθήσω να φτάσει ψηλότερα», είπε ο Ισπανός, που τον τελευταίο καιρό κάνει μεγάλη υπομονή, περιμένοντας τις εξελίξεις στους «κίτρινους», ενώ δέχεται στενό... μαρκάρισμα από πολλές ελληνικές ομάδες.

πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger