Mε μπροστάρη τον Λαμπριάκο !

Ο Σταύρος Λαπριάκος είναι το ολόφρεσκο πρόσωπο που επιστρατεύουν οι άνθρωποι του Αρη, προκειμένου να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επόμενη μέρα του συλλόγου. 
Ο 37χρονος πρώην ποδοσφαιριστής των κιτρίνων προαλείφεται ως ο άνθρωπος που θα αναλάβει το κομμάτι των επαφών με τους εναπομείναντες παίκτες της ομάδας, σε μια προσπάθεια να πειστούν να παραμείνουν και την επόμενη χρονιά στον Αρη.
Ο Λαμπριάκος, έδωσε το παρών στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και εκεί δεν έκρυψε την επιθυμία του να μπει και να προσφέρει πιο ενεργά στην ομάδα. Αλλωστε ως πρώην αθλητής γνωρίζει πώς να συμπεριφερθεί στους μέχρι πριν από δύο χρόνια συναδέλφους του, έχοντας μια πιο άμεση επαφή μαζί τους. Απαραίτητη προϋπόθεση ασφαλώς είναι η εισροή κάποιων χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ, ώστε να μπορέσει να κινηθεί αναλόγως. Διότι, καλές οι διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά χωρίς ρευστό δεν γίνεται τίποτα..
Τηλεφωνική επικοινωνία με Καστίγιο
Με τον αδερφό και εκπρόσωπο του Νέρι Καστίγιο, Αλεξ, μίλησε τηλεφωνικά ο τελών υπό παραίτηση πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θανάσης Αθανασιάδης. Ο τελευταίος ζήτησε υπομονή λίγων ημερών από τον Νέρι, προκειμένου να καταφέρει να του καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα οφειλόμενα και να βγει το διαζύγιο. Ωστόσο, η πλευρά Καστίγιο δείχνει να σκέφτεται την προσφυγή, όπως τόνισε στο «Αθλητικό Μετρόπολις», ο Αλεξ: «Την προσφυγή την σκεφτόμαστε. Ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος, γιατί υπάρχουν προτάσεις. Αυτή είναι μια λύση. Αν είχαμε πρώτο στόχο όμως την προσφυγή θα την είχαμε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Η προσφυγή αν γίνει θα γίνει πιο πολύ για να μείνει ελεύθερος και όχι για τα χρήματα. 
Σε τέτοια περίπτωση βέβαια δεν θα χαρίσουμε τα χρήματα. Το θέμα είναι ότι χρειάζομαι ο παίκτης να είναι ελεύθερος. Υπάρχουν άτομα που παίζουν στην Εθνική και έκαναν προσφυγή και είναι στην ομάδα 5 χρόνια. Επειδή ο Καστίγιο δεν έχει οικονομικό πρόβλημα δεν πρέπει να το αφήνουμε. Τα περσινά χρήματα δεν τα πήραμε όλα. 
Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα ευχαριστώ στον κόσμο του Άρη και αφήνουμε ένα παράθυρο να γυρίσει γιατί έχει δεθεί με την ομάδα».
Οσο για το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Νέρι την καριέρα του στην Πατσούκα: «Μάλλον ναι. Ο Σάντσεθ είναι ο μόνος που λέει καλά λόγια για τον Νέρι και μάλλον πρέπει να πάμε εκεί», κατέληξε ο Αλεξ Καστίγιο.
πηγή : novasports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger