Ξεκαθαρίζει του προπονητή

Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο 48ωρο για το θέμα του προπονητή στον Άρη. 


Πρόθεση της νέας διοίκησης του Άρη είναι να κλείσει το συντομότερο το παραπάνω θέμα, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος ο σχεδιασμός και η στελέχωση του ρόστερ, που αριθμεί αυτή τη στιγμή δεκατέσσερις παίκτες. 


Ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Μάκης Κατσαβάκης είναι φαβορί να καθίσουν στον πάγκο των «κίτρινων» την επόμενη σεζόν, όμως ο πρώτος έχει προβάδισμα έναντι του δεύτερου. 


Ο «μουστάκιας» δείχνει να κάνει... κλικ στους οπαδούς της ομάδας, ενώ του πιστώνεται ότι μπορεί να κρατήσει τα αποδυτήρια σε δύσκολες στιγμές. Θετική εικόνα υπάρχει και για τον Σερραίο τεχνικό, που επίσης έκανε καλή δουλειά με τη Δόξα Δράμας. 


Η οριστική απόφαση δεν αποκλείεται να παρθεί ακόμη και σήμερα. 


«Βλέπει» ο Γκέσιος 


Όσον αφορά τον αγωνιστικό προγραμματισμό του Άρη, με επικεφαλής τον σκάουτερ της ομάδας Γιάννη Μιχαλήτσο… χτενίζουν την ελληνική αγορά των γεννημένων από το 1988 και μετά και, όπως γράφει η SportDay, έχουν ήδη κάνει και τις πρώτες επαφές με κάποιους από αυτούς. 


Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Γκέσιος που πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά με την Επανομή στη Football League, πετυχαίνοντας 11 γκολ. Ο 24χρονος επιθετικός που εμπίπτει στο όριο της Λίγκας για τους Ελληνες παίκτες, έχει περάσει από τους «μικρούς» του Αρη και μάλιστα είχε γίνει και επαγγελματίας
πηγή : sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger