Επιτέλους διοίκηση

Ο Σταύρος Λαμπριάκος, ο Αλέκος Κατσιαούνης και ο Παναγιώτης Στεφανίδης απαρτίζουν τη νέα διοίκηση στην ΠΑΕ.
Τέλος στο διοικητικό κενό μπαίνει στον Αρη, μια και τα μέλη της χθεσινής τακτικής Γ.Σ. της «Κοινωνίας Μελών Αρη» έδωσαν την εντολή στους Αντώνη Ζαμπέτα, Παναγιώτη Στεφανίδη, Αλέκο Κατσιαούνη, Σταύρο Λαμπριάκο, σε έναν εκπρόσωπο που θα ορίσει ο Ερασιτέχνης και σε έναν της «ΚΜΑ», να σχηματίσουν άμεσα διοίκηση και να οδηγήσουν την ομάδα σε μια κρίσιμη περίοδο, αντιμετωπίζοντας τον τεράστιο όγκο των χρεών.

Αυτό που απομένει να διευκρινιστεί σήμερα είναι αν τα πέντε μέλη του Δ.Σ. θα αποτελέσουν διοίκηση Πρωτοδικείου ή θα πρόκειται για τακτική διοίκηση.

Αυτό που επετεύχθη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ήταν να πειστούν οι Κατσιαούνης και Λαμπριάκος να συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση, παρά τις επιφυλάξεις που εξέφρασαν στη συνάντηση της περασμένης Τετάρτης, δίνοντας έναν ενωτικό τόνο στη νέα προσπάθεια.

Ο Ζαμπέτας, που είναι ο μοναδικός που παραμένει από το απερχόμενο διοικητικό σχήμα και θα αναλάβει χρέη προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, τόνισε λίγα λεπτά μετά την απόφαση του σώματος. «Είναι μια γενναία απόφαση αυτή που πήραν οι Λαμπριάκος, Κατσιαούνης. Είναι τιμή να τους έχουμε κοντά μας. Από τώρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Αναγνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες, αλλά πρέπει να δούμε τον Αρη εκεί που του αξίζει» κατέληξε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ.

Προσωρινή διοίκηση στην         ς«ΚΜΑ»
Διοικητικό κενό υπάρχει βέβαια και στη Κοινωνία Μελών Αρη μετά τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. τις προηγούμενες μέρες. Γι' αυτό και μέχρι τη Γ.Σ., που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ψηφίστηκε να αναλάβουν καθήκοντα προσωρινής διοίκησης τα μέλη του προεδρείου της χθεσινής Γ.Σ. Αυτοί είναι οι κ.κ. Γκότσης, Καρυώτης, Ευθυμιάδης και οι κ.κ. Μπακόλα, Ιωαννίδου. Τον έλεγχο για τα πεπραγμένα του προηγούμενου διοικητικού σχήματος που δεν εξασφάλισε από το σώμα διοικητική και οικονομική απαλλαγή θα διενεργήσουν η νέα διοίκηση, σε συνεργασία με τον πρώην πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκο Βαλεργάκη.

Μάζεψαν 80.000
Το ποσό των 80.000 ευρώ συγκεντρώθηκε από την πρωτοβουλία που πήραν super 3 και ιερολοχίτες σε συνεργασία με τους Σταύρο Λαμπριάκο και Αλέκο Κατσιαούνη. Ποσό που θα δοθεί αποκλειστικά στους 13 εναπομείναντες παίκτες του ρόστερ.

πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger