Eκδικάζονται οι προσφυγές τη Δευτέρα

Ενώπιον μιας πολύ δύσκολης κατάστασης βρίσκεται ο Αρης, αφού τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν οι προσφυγές των Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ, και δυστυχώς ούτε χθες βρέθηκε σημείο επαφής με τους εκπροσώπους τους στην ύστατη προσπάθεια που έγινε.

Οι τρεις παίκτες ζητούν εκτός από τα δεδουλευμένα τους και τα χρήματα των επόμενων χρόνων, αλλά και τις ρήτρες φερεγγυότητας που υπάρχουν στα συμβόλαιά τους και ανεβάζουν τη συνολική απαίτηση πολύ πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ. Νούμερο που προκαλεί ίλιγγο, ασφαλώς δεν είναι εξυπηρετήσιμο και απειλεί με οικονομική ασφυξία την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Μετά το χθεσινό ναυάγιο οι όποιες ελπίδες των ανθρώπων του Αρη, αν δεν δοθεί αναβολή, είναι οι τρεις παίκτες να είναι πιο διαλλακτικοί όταν μείνουν ελεύθεροι και να δεχτούν να πάρουν τα δεδουλευμένα τους και ένα συμβολικό αντίτιμο όσων προβλέπονται τον επόμενο χρόνο.

Για τον Κατίδη, του οποίου η προσφυγή επίσης εκδικάζεται τη Δευτέρα, οι «κίτρινοι» έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν αναβολή, αλλά μάλλον δεν θα το κάνουν, γιατί εξακολουθούν να δηλώνουν έτοιμοι να καταρρίψουν τους ισχυρισμούς της πλευράς του νεαρού ποδοσφαιριστή που χθες ουσιαστικά παραδέχτηκε μέσω του δικηγόρου του ότι το σημείο τριβής είναι για το πριμ των δέκα συμμετοχών ύψους 10.000 ευρώ: «Το συμβόλαιο δεν προβλέπει πότε θα καταβληθεί το συγκεκριμένο ποσό και σε αυτό πατάει ο Αρης», τόνισε.

Τα παραπάνω υποχρεώνουν όσους προσπαθούν να βρουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο, πραγματοποιώντας επαφές με αρειανούς επιχειρηματίες, να τρέξουν τις εξελίξεις. Χθες πάντως ο Λάμπρος Γράντας έκανε ένα βήμα πίσω λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνονται συνεχώς ραντεβού, αν πρώτα δεν βρεθούν τα άτομα που δέχονται να βάλουν χρήματα. «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Χρειάζονται χρήματα. Εγώ θα βάλω μόνος μου όσα χρήματα μαζέψουν. Ας μαζευτούν 9-10 εκατ. ευρώ και εγώ εδώ είμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Το παλεύουν με Σηφάκη


Σε ανοικτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Σηφάκη, Παύλο Τοπίδη, ήταν χθες ο πρόεδρος του Αρη, Θανάσης Αθανασιάδης, ακόμη και λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με την Πολωνία. Οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» πριν την εκδίκαση της προσφυγής τη Δευτέρα και είναι κοντά σε συμφωνία που δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί ακόμη και σήμερα. 
Το πιο πιθανό είναι ο Σηφάκης να πάρει το πριμ των 215.000 ευρώ από τη συμμετοχή του στο Euro, μέσα από το οποίο θα εξοφληθεί τα δεδουλευμένα του που ανέρχονται στο ποσό των 188.000 ευρώ, όπως επίσης και να παραιτηθεί από άλλες απαιτήσεις που είχε τις προηγούμενες μέρες, αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει ίσως και κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας και θα κλείσει ένα από τα ανοικτά μέτωπα, εφόσον ο παίκτης δεχτεί την πρόταση του Αρη.
πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger