Ξεκίνησε η προετοιμασία

Στον προημιτελικό της Παρασκευής (22/6) με την Γερμανία έχουν στρέψει άπαντες στην Εθνική Ελλάδας την προσοχή τους.  
Οι διεθνείς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με μία πρωινή προπόνηση, στην οποία πήρε κανονικά μέρος ο Κώστας Χαλκιάς.
Οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» επέστρεψαν την Δευτέρα (18/6) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που είχαν την Κυριακή (17/6), με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος με την Ρωσία να ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα.
Συγκεκριμένα, αποθεραπεία ακολούθησαν οι Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Μανιάτης, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Σαμαράς και Γκέκας.
Αντίθετα, σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκαν οι Τζόρβας, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Φωτάκης, Νίνης, Χολέμπας, Μήτρογλου, Λυμπερόπουλος, Μάκος, Μαλεζάς, οι οποίοι στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, κάνοντας ασκήσεις τακτικής.
Συγκεκριμένα, η μία ομάδα απαρτιζόταν από τους Τζόρβα, Χολέμπας, Μανιάτογλου (συνεργάτης του Σάντος), Μαλεζά, Φορτούνη και Μήτρογλου, οι οποίοι είχαν ως αντιπάλους τους Μάκο, Νίνη, Λυμπερόπουλο, Φετφατζίδη και Φωτάκη. Στόχος των δύο ομάδων ήταν να σκοράρουν σε δύο μικρά τέρματα.
Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στο πρώτο μέρος της προπόνησης οι Χαλκιάς και Σηφάκης, ενώ στην συνέχεια, ο έμπειρος πορτιέρο γυμνάστηκε κανονικά και όπως όλα δείχνουν θα είναι ετοιμοπόλεμος.
πηγή : sportaction.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger