Παρουσίασε Κάλβο η Ανόρθωση


Τον Τόνι Κάλβο, παρουσίασε η ομάδα της Ανόρθωσης, με τον Ισπανό, πρώην ποδοσφαιριστή του Αρη να τονίζει ότι θεωρεί καλή για το μέλλον του τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

«Ήρθα στην Κύπρο δύο φορές, μία με τον Αρη και μία με την Λέφσκι και είναι μία χώρα που μου αρέσει. Έψαξα τα πάντα για την Ανόρθωση και αποφάσισα να έρθω εδώ γιατί πιστεύω ότι θα είναι καλό για το μέλλον μου. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα με βήμα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά», είπε αρχικά ο Κάλβο.

Και συμπλήρωσεε: «Πρέπει να κερδίζουμε και ξέρω πως είναι να παίζεις σε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να τα δώσουμε όλα».


Οσο για τους οπαδούς της νέας του ομάδας, σημείωσε: «Θέλω να πω στους οπαδούς μας ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας, θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ. Να κάνουν την δουλειά τους και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».
Να σημειώσουμε ότι αν και μόλις 25 ετών, ο Κάλβο δεν έχει καταφέρει να στεριώσει σε κάποια ομάδα, έχοντας αλλάξει ήδη τέσσερις στην καριέρα του. Από τη Μπαρτσελόνα Β, συνέχισε στον Αρη, κατόπιν δόθηκε δανεικός στην Πάρμα, για να ακολουθήσει η Λέφσκι Σόφιας και τώρα η κυπριακή Ανόρθωση...
Μαζί με τον Κάλβο, παρουσιάστηκε και ο Γιώργος Σιέλης 
πηγή : sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger