Όλοι στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Η ένωση προσώπων “Άρης Πρωταγωνιστής” έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να βρεθεί τη Τετάρτη (19.30) έξω από το "Κλεάνθης Βικελίδης" διαμαρτυρόμενος για την εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Αναλυτικά : 
"Την Τετάρτη 13/6/2012 και ώρα 19:30 μπροστά στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης", οι φίλαθλοι του Άρη θέλουμε να δηλώσουμε το παρόν, να καταγράψουμε την δυναμική μας και να απαιτήσουμε άμεσες και βιώσιμες λύσεις. Η ένωση προσώπων «ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» που για και τυπικούς και μόνο λόγους ανέλαβε την ευθύνη της συγκεκριμένης συγκέντρωσης, καλεί όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ και πρωτίστως τους συνδέσμους μας, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας. Ζητούμε την συμμετοχή του μεγαλύτερου συνδέσμου μας του Super-3, των Ιερολοχιτών αλλά και των άλλων συνδέσμων στην συγκέντρωση αυτή και όλοι μαζί να δώσουμε το μήνυμα για ενότητα και συσπείρωση.
Την Τετάρτη είναι μόνο η αρχή. Οι διαχωρισμοί ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα έχουμε υποχρέωση και καθήκον να σώσουμε την ομάδα.
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ "ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ"

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger