Mε χαμηλό μπάτζετ

Αναγκασμένη να ρίξει πολύ χαμηλά το μπάτζετ του Άρη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα συσσωρευμένα χρέη, παρουσιάζεται η νέα διοίκηση του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, το μπάτζετ θα μειωθεί αναγκαστικά κατά 60-70% σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι και πρόθεση των διοικούντων την ΠΑΕ είναι να κινηθεί μεταξύ 1,5-2 εκατ. ευρώ.


Το νούμερο μοιάζει εφικτό, αφού οι Θεσσαλονικείς θα βασιστούν κατά κύριο λόγο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με μικρά συμβόλαια.


Μάλιστα, ακόμη και στους παίκτες που θα μείνουν από την περσινή σεζόν και έχουν συμβόλαια που κυμαίνονται από 150.000 ως 200.000 ευρώ (Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Παπαστεριανός) θα προταθεί μια μικρή μείωση, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα.


Η πολιτική αυτή είναι απαραίτητη, αφού την επόμενη χρονιά, οι «κίτρινοι» θα πρέπει παράλληλα να πληρώνουν τους διακανονισμούς της προηγούμενης, και όχι μόνο, αφού οφείλονται ακόμη χρήματα σε παίκτες και προπονητές από την προπερασμένη σεζόν.


Το μεγαλύτερο, όμως, πρόβλημα των «κίτρινων» είναι η εφορία και οι μηνιαίες καταβολές των 200.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό είναι δύσκολο να εξυπηρετηθεί και προκαλεί ασφυξία στη νέα διοίκηση του Αρη.


Για τον λόγο αυτό οι Θεσσαλονικείς είναι από τις ομάδες που θα συμμετέχει στο μέτωπο των ομάδων της Λίγκας που θα επιδιώξουν διαβούλευση με το Υπουργείο Οικονομικών για μια νέα, πιο ευνοϊκή ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του προς το Δημόσιο, ελπίζοντας ότι ένα ενιαίο μέτωπο, πιθανόν να οδηγήσει το Υπουργείο σε επιμήκυνση των δόσεων από 24 που είναι τώρα.
πηγή : sport-fm.gr 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger