Το 2006 άλλος «καιγόταν» για το ίδιο «έπαθλο» (vid)

Το 2006, Άρης και Κέρκυρα αναμετρώνταν ξανά στην τελευταία αγωνιστική στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Τι διαφορά υπήρχε με το αποψινό παιχνίδι;
Εκτός από το ότι βρισκόμασταν στο φινάλε του πρωταθλήματος, μόνο το “‘επαθλο” ήταν ίδιο, δηλαδή μία θέση στην Α’ Εθνική. Δεν το επιζητούσε όμως η Κέρκυρα, αλλά ο Άρης! Ούτε καν η κατηγορία δεν ήταν ίδια. Το ματς ήταν για τη Β’ Εθνική και οι “κίτρινοι”, ύστερα από μία αγωνιώδη χρονιά που κορυφώθηκε με τη νίκη στο Χαϊδάρι στις καθυστερήσεις, είχαν φτάσει στο σημείο να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, την τελευταία αγωνιστική. Με νίκη επί της ήδη προβιβασμένης Κέρκυρας για να σιγουρέψουν την άνοδο!

Όπως τώρα η Κέρκυρα ξέρει ότι παραμένει στη μεγάλη κατηγορία αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, έτσι και ο Άρης ήξερε ότι με νίκη θα τερμάτιζε 3ος και θα επέστρεφε στη μεγάλη κατηγορία. Και τα κατάφερε. Με γκολ των Ντομορό (44’), Νεμπεγλέρα (54’) και Κάσερες (68’), οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν τη νίκη. Το γκολ του Καγκιούζη με απ’ ευθείας φάουλ στο 76’ απλώς μετρίασε την έκταση της ήττας για την Κέρκυρα, η οποία με αυτήν την ήττα έχασε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας από... τον Εργοτέλη! Ο οποίος, κατά σύμπτωση, είναι ο βασικός της αντίπαλος απόψε, στη μάχη της σωτηρίας.

Από τους παίκτες που έπαιζαν τότε (14 Μαΐου 2006), ο μόνος που θα δώσει το “παρών” και απόψε στο γήπεδο Χαριλάου είναι ο Ηλίας Ιωάννου, πάλι με τη φανέλα της Κέρκυρας.



πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger